Pariază pe Hapoel Beer Sheva vs FCSB cu o asigurare de 40RON!

FCSB joacă în această seară cel de-al treilea meci din grupele Europa League, adversar fiind echipa israeliană Hapoel Beer Sheva. Partida va începe la ora 20:00 și poate fi urmărită pe PRO TV și Telekom Sport 1. M-am uitat peste promoțiile disponibile pe acestă partidă la casele de pariuri licențiate, și am găsit una foarte interesantă la acest operator prin care poți beneficia de o asigurare de 40RON.

Pariază pe Hapoel Beer Sheva vs FCSB cu o asigurare de 40RON!

 

În ce constă oferta?

Plasează la această casă de pariuri online unul sau mai multe pariuri simple LIVE pe meciul Hapoel Beer Sheva vs FCSB, în valoare totală de minim 40 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balanță negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40 RON.  
 

Termeni și condiții ofertă:

  • Oferta este valabilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei actuali.
  • FreeBetul va fi creditat doar clienților care au înregistrat pierderi raportate strict la pariurile care se califică pentru această promoție, de 40 RON sau mai mult. 
  • Sunt luate în considerare doar pariurile LIVE.
  • Se vor lua în considerare doar pariurile pe bani reali și finalizate. Pariurile plasate cu FREEBET-uri, pariuri închise sau anulate, sau cele plasate înainte de startul partidei nu sunt luate în considerare.
  • Fiecare client poate profita o singură dată de pe urma acestei promoții.
  • FREEBET-ul va fi acordat a doua zi după ora 08:00.
  • FREEBET-ul de 40 RON este valabil timp de 7 zile de la creditare și va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREREBET, dă un CLICK AICI.

Pariază pe Hapoel Beer Sheva vs FCSB cu o asigurare de 40RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi