Ofertă Sportingbet: Asigurare de 40RON pe Germania vs Chile!

Joi la ora 21:00 are loc derby-ul grupei B de la Cupa Confederațiilor: Germania vs Chile. Echipa care se impune în acest meci își asigură calificarea în semifinalele competiției, astfel încât ne așteaptă un duel încins între campioana mondială și campioana Americii de Sud.

Casa de pariuri online Sportingbet (L1160656W000327) vine cu o promoție prin care oferă o asigurare de 40RON pe acest meci. Deci dacă pariurile tale nu au rezultatul scontat, primești o parte din miză înapoi!

PARIAZĂ PE GERMANIA VS CHILE ȘI PROFITĂ DE O ASIGURARE DE 40RON!

CUM BENEFICIEZ DE ASIGURAREA DE 40RON?

Plasează unul sau mai multe pariuri simple pre-meci pe Germania vs Chile (orice opțiuni dorești), în valoare totală de minim 80 RON. Dacă la finalul jocului înregistrezi o balanță negativă de -80 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești drept compensație un FREEBET (pariu gratuit) de 40 RON.

Sigur, ideal este să nu ai nevoie de această promoție, dar la fel de bine este să ai un colac de salvare pentru a fi acoperit în cazul în care nu prinzi o zi prea bună. Ar mai trebui spus că freebet-ul va fi creditat a doua zi (deci vineri) după ora 08:00 și este valabil timp de 7 zile. Acesta poate fi utilizat pe orice pariu și orice cotă dorești, dar cu precizarea că vei păstra doar profitul, nu și miza. Află ce este un freebet

PARIAZĂ PE GERMANIA VS CHILE ȘI PROFITĂ DE O ASIGURARE DE 40RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi