Asigurare de 40RON la FCSB vs Viktoria Plzen!

FCSB o întâlnește din nou pe Viktoria Plzen la mai puțin de-o lună și jumătate de când a eliminat-o din preliminariile Ligii Campionilor. De data aceasta cele două echipe se întâlnesc în prima etapă a grupei G din Europa League, partida urmând să aibă loc joi 14 septembrie 2017 cu începere de la ora 22:05. Inevitabil, au început să apară și promoțiile pe acest meci.

Plasează la această casă de pariuri online unul sau mai multe pariuri simple live pe meciul FCSB vs Viktoria Plzen, în valoare totală de minim 40 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balanță negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40RON. 

Exemplu: Plasezi 4 pariuri, fiecare de 20RON și cotă de 2.00 (dar poți juca ce mize și cote vrei). Dintre acestea iese un singur pariu, ceea ce înseamnă că ești 40RON pe minus, deci eștli eligibil pentru a primi FREEBET-ul de 40RON.

Pariul gratuit va fi disponibil timp de 7 zile de la creditare și poate fi utilizat pe orice eveniment sportiv dorești. În eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREEBET, accesează ACEST ARTICOL.

Pariază chiar acum pe FCSB vs Viktoria Plzen și profită de pe urma acestei oferte!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi