Asigurare de 40RON pe Borussia Dortmund vs Real Madrid!

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale săptămânii în Liga Campionilor este fără îndoială confruntarea dintre Borussia Dortmund și Real Madrid, aceasta urmând să aibă loc marți, 26 septembrie 2017, cu începere de la ora 21:45. Sunt sigur că vei dori să plasezi măcar câteva pariuri pe acest super meci, iar de aceea vreau să îți prezint o ofertă foarte atractivă de la această casă de pariuri online prin care beneficiezi de o asigurare de 40RON. 

PARIAZĂ PE DORTMUND VS REAL MADRID - EȘTI ASIGURAT ÎN LIMITA A 40RON!

Plasează la această casă de pariuri online unul sau mai multe pariuri simple pre-meci pe meciul Borussia Dortmund vs Real Madrid, în valoare totală de minim 40 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balanță negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40 RON.  Altfel spus, dacă norocul nu îți surâde ai o plasă de siguranță! 
 

Termeni și condiții ofertă:

  • Oferta este valabilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei actuali.
  • FreeBetul va fi creditat doar clienților care au înregistrat pierderi raportate strict la pariurile care se califică pentru această promoție, de 40 RON sau mai mult. 
  • Sunt luate în considerare doar pariurile pre-meci.
  • Se vor lua în considerare doar pariurile pe bani reali și finalizate. Pariurile plasate cu FREEBET-uri, pariuri închise sau anulate, sau cele plasate înainte de startul partidei nu sunt luate în considerare.
  • Fiecare client poate profita o singură dată de pe urma acestei promoții.
  • FREEBET-ul va fi acordat a doua zi după ora 08:00.
  • FREEBET-ul de 40 RON este valabil timp de 7 zile de la creditare și va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREREBET, dă un CLICK AICI.

PARIAZĂ PE DORTMUND VS REAL MADRID - EȘTI ASIGURAT ÎN LIMITA A 40RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!