Asigurare de 200RON pe FCSB și Viitorul în Liga Campionilor!

În aeastă săptămână are loc manșa secundă din turul 3 preliminar Champions League, fază a competiției în care avem două echipe românești: Viitorul și FCSB. Campioana României a reușit să câștige pe teren propriu partida cu Apoel Nicosia, scor 1:0, în timp ce FCSB a reușit doar o remiză acasă cu Viktoria Plzen: 2:2. Cele două echipe joacă manșa retur miercuri 2 august la orele 20:00, respectiv 21:15.

La această casă de pariuri online te așteaptă o ofertă de nerefuzat la cele două meciuri, indiferent dacă ai deja un cont sau nu. Plasază un pariu pre-meci sau LIVE cu o singură selecție în valoare de minim 50RON pe victorie FCSB și / sau Viitorul (pariu de tipul 1x2, cotă minimă 1.50), iar dacă pariul tău este pierzător vei fi rambursat integral în limita a 200RON. Poți paria pe ambele partide dacă dorești acest lucru, dar rambursarea maximă rămâne de 200RON cumulat.

PARIAZĂ ACUM PE VICTORIE FCSB ȘI / SAU VIITORUL ÎN MECIUL / MECIURILE CU PLZEN, RESPECTIV APOEL, IAR DACĂ PIERZI EȘTI RAMBURSAT ÎN LIMITA A 200RON!

 

CUM POT APLICA PENTRU ACEASTĂ OFERTĂ?

  1. Loghează-te pe contul tău de pariuri. Dacă nu ești deja client, înregistrează-te acum
  2. Accesează ACEST LINK SPECIAL și apasă pe butonul ”Înscriere”.
  3. Pariază pre-meci sau live pe bilet cu o singură selecție pe victorie FCSB și/sau Viitorul (pariu de tipul 1x2, miză minimă 50RON / meci), iar dacă nu ești norocos, primești banii înapoi în limita a 200RON. Doar primul pariu eligibil plasat pe fiecare meci este luat în considerare pentru această ofertă. Poți paria fie pe un singur meci, fie pe amândouă, la alegere.
  • Exemplu 1: Pariezi 200RON pe victorie FCSB dar aceasta nu câștigă. Primești cei 200RON înapoi sub formă de bonus.
  • Exemplu 2: Pariezi 120RON pe victorie FCSB și 80RON pe victorie  Viitorul, dar ambele pariuri nu ies. Primești cei 200RON înapoi sub formă de bonus.


Ce trebuie să mai știu?

Dacă ești eligibil pentru a primi bonusul, atunci acesta este creditat în maxim 48 de ore de la încheierea promoției și trebuie rulat de 6 ori pe cote de 1.60+ înainte de a putea fi retras. Ai la dispoziție maxim 7 zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj.

Pariază acum pe FCSB și / sau Viitorul și profită de asigurarea de 200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi