Asigurare de 200RON pe Craiova, Dinamo și Astra în Europa League

Joi, 3 august 2017, vom afla câte din cele 3 echipe românești angrenate în turul 3 preliminar Europa League vor merge în play-off. Astra joacă cu Oleksandriya de la ora 20:00 (0:0 în tur), Dinamo cu Bilbao de la ora 21:45 (1:1 în tur), iar Craiova cu Milan de la aceeași oră (0:1 în tur). Toate cele 3 echipe românești joacă în deplasare, așa că le așteaptă meciuri grele. 

Dacă ești optimist și crezi că măcar una dintre ele va câștiga partida sa europeană, atunci am pentru tine o promoție foarte tentantă. Această casă de pariuri online oferă o asigurare de 200RON la pariurile pe victoriile echipelor românești în Europa League. Altfel zis, pariezi că una, două sau toate trei câștigă, iar la pariurile pierzătoare primești înapoi integral toți banii mizați, în limita a 200RON cumulat. Oferta este destul de interesantă, mai ales că este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali. 

PARIAZĂ ACUM PE VICTORIA UNEIA SAU MAI MULTOR ECHIPE ROMÂNEȘTI ÎN EUROPA LEAGUE, IAR DACĂ PIERZI EȘTI RAMBURSAT INTEGRAL ÎN LIMITA A 200RON!

 

CUM POT APLICA PENTRU ACEASTĂ OFERTĂ?

  1. Loghează-te pe contul tău de pariuri. Dacă nu ești deja client, înregistrează-te acum
  2. Accesează ACEST LINK SPECIAL și apasă pe butonul ”Înscriere”.
  3. Pariază pre-meci sau live pe bilet cu o singură selecție pe victorie Astra, Dinamo și/sau Craiova (pariu de tipul 1x2, miză minimă 50RON / meci). În cazul paiurilor pierzătoare vei primi înapoi integral suma mizată, în limita a 200RON (cumulat). Doar primul pariu eligibil plasat pe fiecare meci este luat în considerare pentru această ofertă. Poți paria fie pe un singur meci, pe amândouă, sau pe toate 3. E alegerea ta.
  • Exemplu 1: Pariezi 200RON pe victorie Astra dar aceasta nu câștigă. Primești cei 200RON înapoi sub formă de bonus.
  • Exemplu 2: Pariezi 70RON pe victorie Astra, 70RON pe victorie Dinamo și 70RON pe victorie Craiova. Câștigă doar Astra, ceea ce înseamnă că primești înapoi 140RON. 


Ce trebuie să mai știu?

Dacă ești eligibil pentru a primi bonusul, atunci acesta este creditat în maxim 48 de ore de la încheierea promoției și trebuie rulat de 6 ori pe cote de 1.60+ înainte de a putea fi retras. Ai la dispoziție maxim 7 zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj.

Pariază acum pe Astra, Dinamo și / sau Craiova, și beneficiezi de o asigurare de 200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi