Asia, paradisul jocurilor de noroc ilegale. În Malaezia fac bani și copiii de 15 ani

Jocurile de noroc online au cunoscut o dezvoltare incredibilă în ultimii ani în Asia. Iar Malaezia este una dintre țările unde activitatea s-a extins incredibil, mai cu seamă pe site-uri ilegale. Firesc, poliția are multă treabă. Ultima descindere s-a terminat cu o ”captură” grasă - nu mai puțin de 27 de persoane au fost arestate în urma celei mai mari operațiuni din acest an. 

Printre aceștia, în plasa polițiștilor a căzut și un puști de 15 ani (foto: nstp.com.my). La audieri, acesta s-a dovedit a fi una dintre cele mai importante piese ale grupării mafiote. El se ocupa de reîncărcarea online a creditelor jucătorilor care activau pe site-ul coordonat din apropierea unui mare centru comercial din Batu Kawa, o importantă zonă turistică. 

Șeful Departamentului de Investigații Criminale (CID), Datuk Dev Kumar a declarat că în urma descinderii în forță au fost confiscate 40 de telefoane mobile, precum și numerar în valoare de RM6,730 (1390 euro). În total, poliția din Malaezia a efectuat 25 de raiduri în întreaga țară care au vizat jocuri de noroc ilegale. Alte 40 de descinderi au avut în vedere în magazine care oferă servicii de reîncărcare a creditelor.

De asemenea, au fost descoperite 10 ghișeuri care desfășurau activitate de loterie ilegală și au fost confiscate mai multe echipamente care facilitau desfășurarea de jocuri de noroc cum ar fi telefoane mobile (foto: nst.com.my), imprimante portabile, calculatoare și buletine ilegale de pariuri. O altă acțiune a vizat luptele ilegale de cocoși, unde se pariază sume imense. Raidul a avut ca rezultat arestarea a șapte persoane și confiscarea mai multor ”luptători” - mulți dintre ei morți în urma luptelor

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!