Așa te califici cu efort financiar minim la cel mai mare turneu de poker din România, pe 2017: Israeli POKER Championship București

Sfârșitul lunii martie reprezintă momentul "0" pentru lumea pokerului din România, în capitală urmând a avea loc în perioada 29 martie - 2 aprilie probabil cel mai mare festival de poker din 2017, în țara noastră: Israeli POKER Championship București. Pentru calificarea la Main Eventul marelui turneu poți juca online, pe Unibet, dar ai și varianta unor sateliți live, desfășurați în pre-zilele turneului.

Israeli POKER Championship București 2017 propune o serie de turnee interesante (12, pe parcursul celor 5 zile de competiții), din care se desprind ca importanță Main Eventul și High Rollerul. Pe lângă acestea, organizatorii au pregătit și o serie de side-eventuri promițătoare, ale căror buy-in-uri sunt reduse, dar care îți oferă posibilități rapide de câștig.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI TARI COMPETIȚII!

Main Eventul IPC va avea două zile de start, în datele de 30 și 31 martie. La un buy-in de 500€+50€, fiecare jucător primește un stack de 30.000 de fise. Nivelurile cresc la fiecare 40 de minute, iar perioada de înscrieri târzii sau re-entry durează până la începutul nivelului 9, în fiecare zi de start.

High Rollerul este așadar primul mare turneu, fiind programat chiar pe 29 martie, de la ora 20:00, însă cei mai mulți vor fi interesați în primul rând de Main Eventul cu un buy-in de 500€+50€. Pentru mulți dintre cei care nu sunt regulari ai turneelor sau jucători profesioniști, efortul financiar este considerabil, însă ai șansa să obții un tichet de intrare la evenimentul principal prin intermediul unor supersateliți. Aici, cu investiții mult mai mici, poți lupta atât online, cât și live pentru un bilet la IPC. 

Calificările live premergătoare festivalului vor fi găzduite de All-In Poker Club București, după următorul program:

  • 26 martie (ora 16:00) - buy in de 200 lei + 30 lei pentru 3000 de fise. Posibilitate de re-buy, pentru 100 lei (3000 de fise). Add-on (6000 de fise)
  • 27 martie (ora 18:00) - buy in de 200 lei + 30 lei pentru 3000 de fise. Posibilitate de re-buy, pentru 100 lei (3000 de fise). Add-on (6000 de fise)
  • 28 martie (ora 18:00) - buy in de 200 lei + 30 lei pentru 3000 de fise. Posibilitate de re-buy, pentru 100 lei (3000 de fise). Add-on (6000 de fise)

Calificări online pe Unibet

Marea miză va fi pentru cei mai mulți calificarea online, prin intermediul camerei de poker Unibet. Calificările online pentru Israeli Poker Championship București sunt deja în desfășurare pe platforma online a partenerului festivalului. Cel mai scăzut nivel de pornire este freerollul (investiție zero), structura fiind una pe niveluri ("Steps"). Astfel, jucătorii pot să se înscrie în oricare moment în cursa pentru tichetele oferite, fie de la nivelul 0 (freeroll), fie pe parcurs (buy-in de 3€, 15€ sau 75€).

Penru a obține biletele de calificare la Main Event trebuie să ajungi, așadar, în cei doi sateliți principali, programați în datele de 14 și 21 martie (cu buy-in de 75€ și re-entry). În plus, Unibet a programat și un turneu Last Chance, pe 22 martie, cu un buy-in de 33€ (rebuy+addon).

Cei doi sateliti principali sunt alimentați de subsateliți de 15€, la aceștia putându-se ajunge zilnic plecând de la turnee de 3€. Cum am spus și mai sus, pentru cei care nu vor să investească vreun leu, Unibet oferă și turnee freeroll zilnice, cu tichete de calificare pentru subsateliții de 3€.

De menționat faptul că sateliții online sunt deschiși pentru jucători cu IP-uri din România, Bulgaria, Ungaria și Israel.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!