ASA Târgu Mureş - FC Voluntari, vezi cum ai putea face profit minim 50 RON pe meciul zilei din Liga 1

Primul meci al etapei din Liga 1 şi singurul programat astăzi este cel de la Târgu Mureş dintre ASA şi FC Voluntari şi m-am gândit să-ţi prezint la acest meci o modalitate prin care ai putea face profit de peste 50 RON asumându-ţi riscuri minime.

Pentru a aplica ceea ce-ţi voi spune în continuare este necesar să ai conturi la Netbet şi Unibet (pot fi deschise acum accesând link-urile din partea finală a articolului sau pot să fie deja create), cu precizarea că la Netbet nu trebuie să fi plasat până acum vreun pariu de pe telefon sau tabletă.

Cum pariezi?

 1. La Netbet pariază PRIMUL PARIU DE PE UN DISPOZITIV MOBIL pe pronosticul x final la meciul ASA Târgu Mureş - FC Voluntari cu o miză de 40 RON.
 2. La Unibet pariază LIVE pe pronosticul şansă dublă 12 cu o miză de 100 RON în momentul în care cota va ajunge la minim 1.40. Acum cota pentru acest pronostic este 1.32 şi în mod normal, dacă nu se va marca până prin minutul 15, vei avea o cotă de cel puţin 1.40 pentru acest pronostic.

Singurele situaţii în care există riscul de a pierde bani apar fie în cazul în care una dintre echipe ar conduce rapid cu 2:0 (caz în care cu greu va mai ajunge cota pentru şansă dublă 12 la 1.40+), fie dacă FC Voluntari ar deschide rapid scorul şi ar câştiga la 0 (caz în care din nou ar fi slabe şansele să crească cota la 1.40). În rest, şansele de a primi o cotă de minim 1.40 pentru şansa dublă 12 consider că sunt maxime.

Scenariile posibile
Presupun că ai apucat să plasezi pariul live pe cota minimă 1.40 la Unibet. În acest caz ar exista următoarele 2 scenarii:

 1. 1. Meciul de la Târgu Mureş se termină la egalitate: câştigi la Netbet 128 RON (dacă pariezi acum la o cotă de 3.20 pe x final), primeşti de la Netbet un pariu gratuit de 40 RON (datorită promoţiei pentru primul pariu de pe mobil), primeşti un pariu gratuit de 25 RON la Unibet (datorită promoţiei despre care găseşti detalii aici https://pariurix.com/promotie-unibet-pariu-live-fara-risc-pentru-meciul-asa-targu-mures-fc-voluntari.html).
  Ai acum în conturi 128 RON cash şi pariuri gratuite în valoare de 65 RON. Adică ai pariat 140 RON şi vei avea în conturi 193 RON (profit 53 RON).
 2. 2. Meciul de la Târgu Mureş NU se termină la egalitate: câştigi la Unibet 140+ RON (trebuie să pariezi pe o cotă de minim 1.40 deci ai asiguraţi 140 RON, cu cât cota este mai mare cu atât şi câştigul va fi mai mare, dar nu recomand să aştepţi creşterea cotei, pariază de îndată ce are o valoare minimă de 1.40), mai primeşti la Unibet un pariu gratuit de 25 RON şi mai primeşti şi la Netbet un pariu gratuit de 40 RON.
  Ai acum în conturi minim 140 RON cash şi pariuri gratuite în valoare de 65 RON. Adică ai pariat 140 RON şi vei avea în conturi minim 205 RON (profit peste 65 RON).

Ce mai trebuie să ştii

 • pentru a beneficia de oferta de la Unibet trebuie să intri AICI şi să dai click pe butonul Optaţi.
 • pentru a beneficia de oferta de la Netbet trebuie să intri AICI pe site-ul Netbet, apoi pe pagina promoţiei şi să dai click pe butonul Înscriere
 • la Unibet vei primi luni pariul gratuit de 25 RON pe care-l poţi juca pe orice doreşti, ţine cont că vei rămâne doar cu profitul obţinut de pe urma lui.
 • la Netbet vei primi în maxim 24 de ore un pariu gratuit de 40 RON pe care trebuie să-l joci pe o cotă de minim 1.60, ţine cont că doar profitul obţinut de pe urma lui va rămâne în cont.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi