ASA se pregătește de reluarea campionatului: terenul de joc, acoperit cu gheață de calitate din NHL

Gospodarii de la ASA Târgu Mureș pregătesc deja meciul programat pe teren propriu, contra lui ACS Poli Timișoara, în etapa a 23-a a Ligii I. „Am învățat din greșelile trecutului. În maxim trei săptămâni, vom primi gheață calitatea I folosită și de cei din NHL. Vom acoperi cu ea suprafața de joc de pe terenul principal și s-ar putea să ne ajungă și pentru terenul de antrenament”, ne-a declarat Mihai Geru, unul dintre angajații clubului.

Din sursele noastre, gheața este atât de bună, încât ar putea fi folosită și în mijlocul verii!

Ardelenii nici nu concep să mai joace pe gheața formată natural, deși în arealul lor se anunță temperaturi prea joase chiar și pentru siberieni: „Gheața românească este foarte proastă. Din loc în loc, conține găinați și se sparge când ți-e lumea mai dragă”.

I-am întrebat din ce bani vor plăti comanda de peste ocean, cunoscută fiind situația lor financiară. „Nu plătim nimic. Le dăm țeapă. Oricum suntem în insolvență. Să ne ia slana din cămara goală!”, ne-au șoptit oficialii ASA, rugându-ne să nu publicăm această informație.

„Am vorbit deja cu domnul Kyros Vassaras, care, fiind din Grecia, nu prea a înțeles ce este aceea gheață. Oricum, a fost de acord să îl delege pe Marius Avram, care va fi dotat cu patine, deci meciul se joacă sigur. Adversarii vor avea o surpriză. Ei știu că ne-au bătut o dată pe gheață, în Cupă, dar am jucat pe gheață românească. Pe asta americană, mingea alunecă altfel”, și-a frecat mâinile de bucurie Gabriel Mureșan.

Din fericire, nu există pericolul ca un angajat iresponsabil să pornească sistemul de încălzire și ca totul să se ducă pe apa Mureșului. Acum două zile, hoții au furat butonul de start al centralei de la stadion. Acum o zi, au furat toată centrala, după ce și-au dat seama că nu au ce să facă doar cu butonul. Se pare că au acționat la pont. 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi