Asa cum am anuntat noul bonus de 400 RON este valabil incepand de astazi! Vezi detalii

In urma cu cateva zile va anuntam ca agentia de pariuri Sportingbet va modifica bonusul pentru primul depozit. De astazi aceasta oferta este functionala si puteti beneficia de ea. Daca nu aveti cont la Sportingbet.ro si va deschideti unul chiar acum, printr-un click aici, puteti sa beneficiati de un bonus de pana la 400 RON.

sportingbet.png

Conditiile de acordare a bonusului sunt extrem de simple. In primele sapte zile de la deschiderea contului trebuie sa plasati trei pariuri pe bilete formate din minim trei evenimente si fiecare eveniment sa aiba cota minima 1.30. Atentie, miza minima a fiecaruia dintre cele trei pariuri trebuie sa fie de 40 RON. Dupa ce aceste trei pariuri sunt decise si conditiile specificate mai sus indeplinite in cel mult 48 de ore vi se va credita in cont un bonus egal ca valoare cu miza celui mai mic pariu plasat (dintre cele trei aminite mai sus). Daca de exemplu ati jucat pariuri cu mize 40, 80, 100 lei primiti bonus 40 lei, daca jucati 400, 400, 600 lei primiti bonus 400 lei, iar daca jucati 10 lei, 400 lei, 400 lei nu primiti nici un bonus.

Dupa ce bonusul va fi creditat aveti la dispozitie timp suficient pentru a-l rula, in speta 30 de zile. In aceste interval suma primita ca si bonus trebuie sa o pariati de cinci ori pe cote de minim 1.50. Puteti sa jucati si cote mai mici, doar ca nu se iau in calcul in rulaj. Odata indeplinite aceste conditii puteti sa retrageti o parte sau toata balanta avuta in cont.

Termenii si conditiile bonusului - se ofera pentru conturile deschise incepand cu data de 24 martie 2014 - suma minima ce trebuie depozitata pentru a beneficia de promotie este de 40 RON / 10 euro / 12 $ - bonusul maxim oferit pentru fiecare jucator este de 400 RON / 100 euro / 120 $ - beneficiati de promotie daca primele trei bilete jucate contin minim trei pronosticuri si cota minima pentru fiecare pronostic este cel putin 1.30 - valoarea bonusului este egala cu cel valoarea celui mai mic pariu dintre cele trei care se califica la promotie (de exemplu daca mizele pe primele doua pariuri sunt 400 RON si 600 RON, iar al treilea pariu este de 300 RON bonusul care va este oferit va fi de 300 RON - depozitele efectuate prin Skrill si Neteller nu se califica pentru promotie - pariurile care sunt anulate din diverse motive nu se iau in considerare (in cazul in care aveti 3 pronosticuri si unul este de tip DNB si la respectivul primiti cota 1.00, pierdeti bonusul) - bonusul va fi creditat instant in termen de 48 de ore de cand primele trei pariuri au fost decise - bonusul va trebui rulat de cinci ori pe cote de cel putin 1.50 inainte de a putea efectua o retragere - aveti la dispozitie sapte zile de cand ati creat contul pentru a va inscrie la promotie, adica pentru a plasa primele trei pariuri trebuie plasate - rulajul bonusului de cinci ori se poate face maxim in 30 de zile de la deschiderea contului - se acorda un singur bonus pentru adresa de domiciliu, IP, numar de telefon etc

Click aici pentru a profita chiar acum de promotie!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi