Aşa arată invitaţia pe care o vei primi pe mail dacă ai jucat în perioada 11-30 septembrie 2015 la Bet365!

După ce ieri vă prezentam "Prima dovadă că ONJN dă amenzi celor care au pariat în perioada 11-30.09.2015 la Bet365! Peste 55.000 de români vor primi o astfel de amendă" astăzi vă arătăm o invitaţie primită de la ONJN de către un alt parior, chiar în cursul acestei zile.

Aceasta a fost postată pe forumul PariuriX cu rugămintea de a-i fi blurate datele. Respectivul este invitat să meargă joi 22 octombrie 2015 la sediul teritorial din Constanţa.

Deoarece mulţi spun că inducem lumea în eroare şi sunt numai "făcături" am preluat punctul de vedere exprimat de către purtătorul de cuvânt al ONJN pentru gsp.ro

În baza de date avem undeva la aproximativ 54.000 de persoane care urmează să primească amenzi. Amenzi vor primi doar cei care au rulat peste 5.000 de lei în perioada 10-30 septembrie. Nu se vor aplica nici un fel de avertismente.
- purtătorul de cuvînd al ONJN, Andreea Iordache, pentru GSP.ro

 

mail.JPG

 

 

TOP 3 agenții de pariuri sportive online licențiate în România la care putem paria legal fără a primi amendă

LICENȚĂ obținută prin Decizia Nr.  2164 din 28.08.2015

UNIBET a câșigat în 2015 2 premii IGA - Internațional Gaming Awards. Unul pentru cea mai bună agenție de pariuri sportive online și un premiu pentru cel mai bun serviciu de pariuri live online.

DOAR PRIN PARIURIX.COM ai un bonus exclusiv de 100% în loc de 50% sub formă de pariu gratuit. Astfel dacă pierzi primul pariu până la 150 de RON îți priești bani înapoi.

Link-ul special pentru a primi de două ori mai mulți bani după înregistrare este : https://pariurix.com/links/bonus-unibet.php

Memorați link-ul și nu uitați să îl oferiți prietenilor care vor să parieze online. Ar fi păcat să nu obțină și ei 100% banii înapoi dacă pierd primul pariu în loc de 50%.

LICENȚĂ obținută prin Decizia Nr.  2163 din 28.08.2015

Dintre agențiile de pariuri online licențiate SPORTINGBET ocupă locul 2 în acest top. A dovedit în ultimul timp că este opțiunea preferată de către pariorii care doresc să înceapă să joace la pariuri sportive pe internet. Au cel mai bun suport pentru clienții în limba română și o platformă de pariuri live foarte atractivă.

Recent au achiziționat BWIN și cu siguranță vom observa o îmbunătățire drastică în următoarea perioadă. În ultimele 6 luni au reușit să își îmbunătățească foarte mult serviciile și a devenit una dintre agențiile preferate de către pariori din România.

Click aici și încasează până la 400 RON să joci la agenția de pariuri sportive online Sportingbet.

 LICENȚĂ obținută prin Decizia Nr. 926 din 24.06.2015

Este prima agenție de pariuri sportive online care a reușit să obțină licența pentru a oferi servicii de pariuri online legal în România. Oferă mereu promoții excelente pentru pariorii români.

Doar prin PariuriX.com aveți un BONUS EXCLUSIV de 100% până la 200 RON pentru deschiderea unui cont. Pentru mai multe detalii accesați această pagină.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi