AS Roma cumpără de la Real! Pe cine dau italienii 35 milioane euro

AS Roma a făcut un sezon perfect în Serie A și și-a asigurat prezența în gupele Champions League. Acum, echipa antrenată de Eusebio Di Francesco are nevoie de forțe noi pentru bătăliile grele care vor urma. Italienii s-au orientat către ”piața spaniolă”, unde au pus ochii pe Lucas Vazquez! Potrivit spaniolilor de la Don Balon, AS Roma a făcut deja o ofertă de 35 milioane de euro pentru jucătorul Realului. (foto: realmadrid.com)

De extrema de 26 de ani a ”galacticilor” s-au interesat însă și englezii. Arsenal, Newcastle și Liverpool sunt gata să se bată cu Roma pentru jucătorul devenit în ultimul sezon o soluție excelentă pentru Zinedine Zidane. După câțiva ani petrecuți la tineret, Vazquez a fost promovat în prima echipă a Realului în 2015, iar în sezonul trecut a jucat în 50 de meciuri - reușind să marcheze 4 goluri și să ofere nu mai puțin de 14 pase decisive. E foarte posibil ca Vazquez să se gândească și el la o plecare, în condițiile în care 30 din cele 50 de apariții în tricoul Realului în sezonul trecut au venit din postura de rezervă. 

AS Roma are nevoie de atacanți ca de aer după ce Francesco Totti s-a retras, iar Mohamed Sallah (foto: facebook.com/momosalah) a ales să plece la Liverpool. Noul director tehnic al italienilor, Monchi (nn - Ramon Rodriguez Verdejo, omul responsabil de performanțele Sevillei din ultimii 17 ani) se ocupă personal de tratativele cu Real pentru Vazquez.

Monchi l-a readus la echipă pe puștiul Lorenzo Pellegrini, pe care Roma l-a vândut lui Sassuolo în 2015 pentru numai 1,25 milioane euro. ”Repatrierea” mijlocașului italian i-au costat acum pe șefii Romei 10 milioane de euro! Pellegrini - Vazquez este văzut ”cuplul” ideal pentru atac de către antrenorul Di Francesco, cel care i-a luat locul lui Luciano Spalletti (plecat la Inter). O mutare în Italia ar fi foarte posibilă pentru Vazquez (foto: facebook.com/lucasvazquez1991), spaniolul fiind sigur de locul de titular spre deosebire de situația de la Real.

Problema e acum dacă Arsenal și Liverpool va strica înțelegerea dintre Roma și Real în condițiile în care Wenger îl va pierde pe Alexis Sanchez, iar Klopp pe brazilianul Coutinho. Presa din Spania scrie că suma oferită de italieni pentru Vazquez este considerată una bună de către Real, dar că președintele Florentino Perez le va răspunde italienilor numai după discuția înter patru ochi cu jucătorul. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!