AS Roma - Astra Giurgiu, pentru o asemenea cotă avută de italieni Şumudică ar mai sta 2 luni în tribună!

index.jpeg

AS Roma este mare favorită în duelul cu Astra Giurgiu din această seară de la ora 22:05. Chiar şi aşa la această casă de pariuri online avem o super cotă pentru victoria echipei capitoline. Oferta este valabilă doar pentru clienţii noi. Trebuie să şti că dacă vrei să joci această cotă specială atunci nu te vei mai putea bucura de oferta de bun venit a agenţiei.

Cum pariezi pe Roma la cota 6

  1. Dai click aici şi te înregistrezi la agenţie!
  2. Intri în oferta de pariere şi joci 50 RON (ca să profiţi la maxim de ofertă) pe victorie AS Roma.(cota 1.21 în acest moment).

Dacă AS Roma va câştiga duelul cu giurgiuvenii vei primi imediat după joc 60.5 RON în cont. Ulterior, în maxim 72 de ore, vei mai primi diferenţa dintre câştigul cu cota mărită (300 RON în acest caz) şi câştigul deja creditat (60.5 RON), adică 239.5 RON sub formă de bonus. Această sumă primită ca bonus va trebui s-o rulezi de 10 ori pe cote de minim 2.00 în interval de 60 de zile.

as-roma-astra-super-cote-888sport.JPG

Din păcate este acceptată o miză maximă de 50 RON altfel cred că Marius Şumudică ar fi riscat şi el să mai stea 2 luni pe tuşă :) În cazul în care miza este mai mare doar 50 RON vor fi îmulţiţi cu cota mărită.

Partea interesantă este aceea că agenţia de pariuri (vezi aici despre cine este vorba) te lasă să alegi. Dacă nu vrei să pariezi pe AS Roma la o cotă de 6 atunci poţi miza pe Astra Giurgiu la o super cotă de 34. Joci 50 RON şi iei vreo 1.700 RON dacă produc giurgiuvenii surpriza pe Olimpico!

Pariază acum pe AS Roma la o cotă de 6 sau pe Astra Giurgiu la o cotă de 34!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi