Arsenal renunță la Alexis în schimbul unui super-jucător! Pe cine vrea Wenger

Alexis Sanchez constituie, zilnic, subiect în presa din Anglia. N-a fost zi, în ultimele două luni, în care atacantul chilian să nu fie în paginile ziarelor. Măcar un rând, și tot s-a scris ceva despre jucătorul lui Arsenal, care îl păcălește pe Arsene Wenger cu semnarea prelungirii contractului de luni bune. Sătui de toată această tevatură șefii grupării de pe ”Emirates” sunt dispuși să renunțe la Alexis, dar cu o singură condiție - ca Manchester City să-l ofere la schimb pe Sergio Aguero! (foto: sportpictures.eu)

Firesc, Guardiola a reacționat primul și a spus că orice ar fi atacantul argentinian nu pleacă de la echipă. În aceste condiții, șefii lui City le-au propus celor de la Arsenal o altă afacare - 76 milioane de euro, plus Raheem Sterling! În vârstă de 22 de ani, Sterling a sosit la Man City în 2015 într-o afacere în care fosta sa echipă, Liverpool, a încasat 52 milioane de euro! 

Internaționalul englez este puțin nelămurit de ceea ce se întâmplă, în condițiile în care a marcat de două ori în primele trei etape de campionat și după ce Guardiola a anunțat luna trecută că el face parte din planurile sale de viitor. Presa din Anglia scrie însă, că Sterling (foto: facebook) este deschis unei întoarceri la Londra. El a jucat la echipa de tineret a celor de la Queens Park Rangers înainte de a se muta pe ”Anfield”.  

Alexis Sanchez, care a intrat în ultimul an de contract cu Arsenal, a fost o țintă pentru Man United în toată această vară după ce la finalul sezonului trecut a declarat că i-ar plăcea să lucreze din nou cu Pep Guardiola.

54 milioane de euro a oferit la prima strigare City pentru Alexis. A fost momentul ân care Arsene Wenger a ieșit la rampă - antrenorul francez a a declarat că Alexis (foto: sportpictures.eu) nu va fi vândut pentru nicio sumă..

Între timp, șefii grupării de pe ”Emirates” s-au mai gândit și și-au dat seama că dacă nu îl vând acum pe Alexis, vara viitoare îl vor pierde gratis! Așa că ei au acceptat negocierile cu echipa lui Guardiola, antrenorul care l-a adus pe Alexis Sanchez la Barcelona în 2011 de la Udinese pentru 25,2 milioane de euro. În acest moment, atacantul chilian este cotat pe piața transferurilor la 63 milioane euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.de. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!