Arsenal oferă 41 milioane de euro pentru un portar de 22 de ani

Jordan Pickford a declanşat o adevărată nebunie în Premier League. Arsenal, Tottenham, Manchester City, Everton şi Manchester United se bat pentru portarul lui Sunderland. Echipa antrenată de Arsene Wenger are prima şansă, după ce a făcut o ofertă concretă de 41 de milioane de euro pentru jucătorul naţionalei U21 a Angliei. 

În vârstă de 22 de ani, Pickford are un sezon de vis în ciuda faptului că echipa sa se bate pentru evitarea retrogradării în acest sezon. El este principalul favorit să devină titular în echipa mare a Angliei şi este considerat de către Arsene Wenger omul cel mai în măsură să-l înlocuiască pe veteranul Petr Cech. Acesta a fost considerat multă vreme unul dintre cei mai valoroşi portari ai lumii, dar acum "inspiraţia lui Cech pare să nu mai fie aceeaşi", mai scriu englezii, iar Arsene Wenger vrea "sânge proaspăt" în poartă.

Wenger nu intenţionează să-l folosească însă imediat şi e dispus să-l lase să se întoarcă împrumut la Sunderland, unde Pickford mai are contract până în 2020. Oricum, antrenorul lui Sunderland, David Moyes nu va rămâne descoperit în poartă. Îl are pe italianul Vito Mannone, cumpărat în 2013, culmea, de la...Arsenal.

David Moyes nu e fericit deloc. În ianuarie l-ar putea pierde şi pe Jermain Defoe. Atacantul în vârstă de 34 de ani este dorit de prima sa echipă din fotbalul mare, West Ham. Dar Moyes e tentat să dea înapoi spre binele clubului, care nu o duce strălucit din punct de vedere financiar. 

 

Foto: thefa.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi