Arsenal l-a ratat și pe Riyad Mahrez. Algerianul rămâne la Leicester până în 2020

Hotărât lucru, nu e vara transferurilor pentru Arsenal. Riyad Mahrez a semnat prelungirea contractului cu Leicester până în vara lui 2020, deși Arsene Wenger le-a transmis șefilor săi că are nevoie ca de aer de jucătorul algerian. În vârstă de 25 de ani, Mahrez a reușit sezonul trecut 17 goluri și 11 pase decisive pentru campioana Leicester și a fost declarat cel mai bun jucător al campionatului. Nici Liverpool și nici Chelsea nu au reușit să-l convingă pe Mahrez, care până acum nu a avut nicio clauză la Leicester. Acum, însă, odată cu noul contract, lucrurile s-au schimbat și algerianului i-a fost stabilită o clauză de 40 de milioane de euro, scrie presa engleză. Puțin peste 500 de mii de euro a costat-o pe Leicester aducerea lui Mahrez de la Le Havre, în urmă cu doi ani.  

Mahrez nu este singurul jucător de la Leicester ratat de Arsenal vara asta. Jamie Vardy l-a refuzat și el pe Arsene Wenger - e de patru ani pe "King Power Stadium" și n-a vrut să o lase pe Leicester tocmai acum, când se va bate cu greii din Champions League. 

A fost vara "declarațiilor de dragoste" la campioana Angliei. Nu doar Vardy și Mahrez și-au prelungit contractele cu Leicester, ci și Wes Morgan, Kasper Schmeichel și Andy King. Antrenorul Claudio Ranieri a fost un exemplu pentru jucătorii săi - italianul a semnat primul prelungirea înțelegerii cu Leicester! Şefii echipei încearcă acum să-l convingă și pe Danny Drinkwater să mai rămână. Fotbalistul e dorit cu insistență de Tottenham. Fosta echipă a lui Chiricheș oferă 25 de milioane de euro pentru Drinkwater, care a anunțat că totul depinde acum de Leicester. Campioana Angliei i-a propus un contract pe patru ani și un salariu de 85 de mii de euro pe săptămână mijlocașului de 26 de ani. Drinkwater ar fi al doilea jucător care pleacă de la Leicester vara asta. Ranieri l-a mai pierdut pe N'Golo Kante, care a semnat cu Chelsea. 

Foto: telegraph.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi