Arsenal îi caută înlocuitor lui Ozil! Wenger e între Marco Reus şi Dimitri Payet

Sătui de nazurile lui Ozil şi Alexis Sanchez, care se joacă de-a prelungirea contractului, şefii lui Arsenal i-au găsit înlocuitori! Atacantul lui West Ham, Dimitri Payet, şi jucătorul Borussiei Dortmund, Marco Reus sunt doriţi de Arsene Wenger în locul celor doi.

Ozil şi Sanchez mai au 18 luni de contract cu Arsenal, dar sunt tentaţi să accepte super-ofertele chinezilor. Ei vor un salariu de 238 de mii de euro pe săptămână ca să semneze prelungirea contractului, lucru neacceptat chiar de Wenger. Antrenorul  lui Arsenal nu vrea să dea peste cap sistemul salarial la echipă de dragul celor doi jucători, chiar dacă aceştia sunt vedetele clubului, scrie presa din Anglia. În acest caz, Wenger a încuviinţat demararea negocierilor cu Marco Reus. În vârstă de 27 de ani, atacantul lui Dortmund a revenit perfect după o accidentare - a marcat 4 goluri în ultimele şase meciuri. 

În ceea ce-l priveşte pe Payet, acesta e mai dificil de adus. Francezul e dorit şi în Franţa, de PSG, dar şi de Manchester United. În plus, jucătorul în vârstă de 29 de ani a declarat că Wenger nu i-a spus niciodată în faţă că-l vrea pe "Emirates", cu toate că a avut de nenumărate ori ocazia. 

Am citit şi eu că Arsene Wenger a declarat că eu sunt piesa care lipseşte din jocul lui Arsenal, dar el mie nu mi-a spus niciodată asta! Am jucat de cinci-şase ori împotriva lor până acum şi trebuie să recunosc că jocul lor m-a impresionat. Au jucători fenomenali, de aceea ei sunt printre favoriţi la titlu în fiecare an,

---a spus Payet

Jucătorul lui Wolfsburg, Julian Draxler e o altă variantă pentru Wenger. Atacantul în vârstă de 23 de ani vrea o schimbare în carieră după ce s-a certat cu şefii echipei din Bundesliga. 

 

Foto: Abaca/Hepta/Sportpictures

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi