Arsenal a pus "tunurile" pe Lewandowski. 70 de milioane de euro vrea Bayern pentru atacantul său

Arsenal e în căutarea unui atacant pur-sânge. Şi asta, pentru a-i găsi un coleg pe măsură lui Alexis Sanchez în sezonul care urmează. Pentru că l-au ratat pe Higuain, care a ales-o pe Juve, "Tunarii" au pus ochii acum pe mai mulţi jucători de top, scrie "The Sun". Arsene Wenger a dat şi nume şefilor săi - Lewandowski şi Griezmann. Chiar dacă "bombardierului" Lewandowski costă mult, Arsene Wenger le-a transmis şefilor săi că îl vrea cu orice preţ pe atacantul lui Bayern Munchen. Englezii scriu că nemţii nu acceptă să intre la negocieri pentru o sumă mai mică de 70 de milioane de euro. Nicii spaniolii de la Atletico Madrid nu renunţă aşa uşor la vedeta lor. 100 de milioane de euro vor şefii lui Atletico în schimbul lui Griezmann, sumă care reprezintă clauza internaţionalului francez cu gruparea de pe "Vicente Calderon". 

Lorenzo Insigne e a treia variantă propusă de Arsene Wenger în atacul lui Arsenal. Un transfer care s-ar putea face repede, mai cu seamă că Insigne se află în conflict cu şefii lui Napoli. Wenger şi-a păstrat şi o variantă de rezervă - Alexandre Lacazette, care vrea o schimbare după şase ani petrecuţi la Lyon. 

Presa din Anglia scrie că sunt ultimele schimbări pe care Arsene Wenger le încearcă în dorinţa de a o readuce pe Arsenal în prim planul marilor competiţii. Un titlu cu Arsenal în Anglia vrea Wenger înainte să plece de pe "Emirates", unde şi-a petrecut ultimii 20 de ani! "The Sun" scrie că sezonul care stă să înceapă va fi ultimul pentru antrenorul francez pe banca lui Arsenal, pe care a preluat-o în 1996.

Foto: Abaca/Hepta/SPORTPICTURES

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi