Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan n-au scăpat de urmărirea penală: încă 60 de zile sub control judiciar!

10 milioane de euro ar fi dispărut de la CFR Cluj pe vremea când clubul era condus de preşedintele Iuliu Mureşan. Perioada 2008 -2013 este cea vizată de procurorii DIICOT Cluj. Mureşan şi patronul Arpad Paszkany au fost cercetaţi judiciar pentru 60 de zile, dar, pentru că termenul a expirat, procurorii au decis să prelungească măsura controlului judiciar cu încă 60 de zile, scriu cei de la cjsport.ro.

Arpad Paszkany se va putea întâlni în continuare cu persoane din lumea fotbalului pentru ca activitatea de la clubul CFR Cluj să nu fie dată peste cap. Paszkany şi-a câştigat acest drept în instanţă, în urmă cu o săptămână. Conform hotărârii tribunalului, patronul lui CFR Cluj se poate întâlni cu agenţi de jucători, cu administratorul judiciar al clubului, dar poate să plece şi din oraş fără să-i mai anunţe pe procurorii care se ocupă de caz. În schimb, lui Iuliu Mureşan i-au fost interzise orice fel de întâlniri, iar acesta a hotărât să demisioneze din funcţia de preşedinte al formaţiei clujene în urmă cu două luni. 

Iuliu Mureşan şi Arpad Paszkany sunt urmăriţi penal pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani - toate, în formă continuată. 

Foto: sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi