Armenia - Belarus 4-1, amical anchetat de UEFA pentru blat la pariuri!

Europa ”fierbe” de câteva zile. Meciurile amicale dintre naționale țin capul de afiș al ziarelor de sport. Unele pentru reușite senzaționale, altele însă pentru aranjamente la pariuri. Este și cazul amicalului de la Erevan dintre Armenia și Belarus. Pe terenul unde România a făcut golaveraj (5-0) în preliminariile pentru Mondial, armenii au ”zburdat” și i-au bătut pe fotbaliștii din Belarus cu un incredibil 4-1! 

Firesc, rezultatul a trezit suspiciuni. Iar primii care au reacționat au fost cei de la Federbet, asociația care dă ”alarma” atunci când ceva este în neregulă cu un meci. Iar în timpul meciului de la Erevan, au fost raportate ”mișcări” anormale ale pariurilor făcute live. Comisia de disciplină a UEFA se pare că a declanșat o anchetă pe marginea acestui meci. Sunt informații că și poliția face cercetări în paralel cu acțiunea demarată de forul european. 

Belarus n-a rupt gura târgului în actualele preliminarii, dar totuși este echipa care a făcut egal cu Franța (calificată en-fanfare, de pe primul loc, la CM 2018) și care a pierdut la limită (1-2) la Paris. În plus, a bătut Bulgaria - echipa care i-a eliminat pe olandezi din drumul către turneul final din Rusia! 

4 reușite au bifat gazdele în 40 de minute, iar de gol s-au ”lipit” Ozbiliz, Mkhitaryan, Hosepyan și Vardanyan. Pentru Belarus a marcat Saroka, în minutul 58.

Iată, mai jos, un montaj cu ce s-a întâmplat la Erevan în amicalul dintre Armenia și Belarus. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi