Armata l-a dat în judecată pe Becali şi cere 37 de milioane de euro."N-am adus nicio pagubă!"

Gigi Becali e bun de plată. Armata l-a dat în judecată pentru cei aproape 37 de milioane de euro, atât cât are de plătit Becali pentru că a folosit ilegal "marca" Steaua timp de 10 ani. Două luni a avut la dispoziţie patronul Stelei să plătească banii. "N-am adus nicio pagubă!", a declarat Becali la Sport.ro.

Mă mâhnesc că în ţară mea există asemenea oameni nebuni, cu minte mică. Eu n-am adus nicio pagubă, deci este o acţiune care este imposibilă. Şi eu pot să spun despre cineva că mi-a adus o pagubă de un miliard de euro, îl dau în judecată şi gata. Cam aşa e o nebunie d-asta,

---zice Becali

Acţiunea a fost depusă la Tribunalul Bucureşti, din acest moment intrându-se în linie dreaptă în conflictul dintre Armată şi patronul Stelei.

Am depus această acţiune în Instanţă pentru recuperarea prejudiciului cauzat de folosirea ilegală şi frauduloasă a mărcii Steaua din partea FCSB în perioada 2004-2014,

---a declarat Florin Talpan, juristul CSA Steaua, pentru site-ul ziare.com

În somaţia trimisă prin executor judecătoresc în luna iulie, CSA Steaua acorda FCSB un termen de 30 de zile pentru a se conforma. Armata cerea ca gruparea lui Becali să renunţe la a mai folosi numele Steaua şi să plătească 36,8 milioane de euro despăgubiri – sumă stabilită de un evaluator. Termenul a expirat pe 14 august, iar la încă o lună distanţă CSA Steaua a pornit acţiunea în instanţă. Becali a pierdut prima luptă cu Armata şi instanţa l-a obligat să schimbe sigla.

Patronul Stelei a declarat în vară, când s-a aflat de somaţia venită de la Clubul Sportiv al Armatei, că nu are de gând să plătească niciun ban, indiferent ce se va întâmpla în continuare, chiar şi cu preţul de a desfiinţa FCSB sau de a-i schimba numele.

 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi