Argumente pro și contra ale pariurilor pe ”hârtie” și ale pariurilor din aplicații

Ce sunt pariurile ”pe hârtie” și pariurile puse cu ajutorul unei aplicații? În acest articol voi discuta despre cele două tipuri de pariuri, și voi prezenta punctele forte și slabe ale fiecărui tip. 
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Pariurile pe hârtie

  2. Pariuri pe aplicații

  3. Sfaturi utile legate de bonusurile și promoțiile online

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!

 

1. PARIURILE PE HÂRTIE

Este vorba de acele pariuri pe care le punem la o agenție de cartier. Practic luăm o foaie de hârtie și scriem pe ea meciurile pe care vrem să le jucăm. Sau mai bine spus, trecem codurile corespunzătoare partidelor și opțiunilor de pariere respective. Sunt destule persoane care încă preferă să parieze în acest mod, deci hai să vorbim un pic despre ea.


Pro – Te forțează să-ți planifici pariurile un pic mai bine 

Faptul că trebuie să te duci până la agenție pentru a pune un bilet la pariuri te va face să-ți planifici mai bine pariurile. În primul rând vei verifica de două ori dacă ai trecut toate meciurile și pariurile care te interesau, pentru că nu vrei să te duci la agenție de nu știu câte ori într-o zi. Iar până ajungi acolo ai și destul timp să te gândești ce sumă pariezi și ce fel de bilet pui (simplu, sistem). 


Pro – Este mai greu să pierzi sume foarte mari de bani 

Când vorbim de pariuri pe internet mulți pariori au prostul obicei de a juca la recuperare. Culmea este că cei mai mulți chiar conștientizează că este o idee proastă, dar totuși o fac și așa. Dacă ai pariat offline este mai dificil să joci la recuperare. Va fi nevoie să ieși din nou din casă și s-ar putea ca drumul până la agenție să te mai calmeze, deoarece ai mai mult timp să treci peste acele pariuri pierdute. 


Pro – Este distractiv să-ți ridici câștigurile 

Ce-ți aduce mai multă satisfacție? Să vezi cum ți-a crescut balanța în contul de pariuri online sau să primești în mână o sumă importantă de bani, și eventual să te mai vadă și alți pariori în timp ce ridici câștigurile? Chiar dacă mulți nu vor recunoaște, știu cam care este răspunsul sincer al celor mai mulți pariori. 


Contra Este mai anevoios să pariezi offline 

Aplicațiile de pariuri pe internet îți permit să plasezi pariurile dorite în doar câteva secunde din câteva click-uri. Astfel nu trebuie să mai notezi pe o foaie fiecare meci în parte și să te duci cu foaia respectivă la agenție. 


Contra Durează mai mult să-ți ridici câștigurile 

Nu doar că trebuie să te duci la agenție de fiecare dată când vrei să pui un bilet, dar trebuie s-o faci și atunci când ai un bilet câștigător.  


Contra – Poți să pariezi și să ridici câștigurile doar când casa de pariuri este deschisă 

Majoritatea agențiilor sunt deschise doar până la ora 22:00. La ore mai târzii nu vei putea paria și nici nu vei putea ridica eventuale câștiguri. 


Contra – Este foarte dificil de pariat live 

Și casele de pariuri offline oferă un astfel de serviciu, dar trebuie să stai în agenție cu orele pentru a putea paria live. Plus că trebuie să aștepți mereu la rând, iar astfel poți pierde momentul potrivit pentru a plasa pariul dorit. Oferta live este și ea mult mai modestă offline decât online. 

Câte agenții de pariuri stradale sunt în România? Prezență surprinzătoare pe primul loc!

 

2. PARIURI PE APLICAȚII

Majoritatea caselor de pariuri online au aplicații cu ajutorul cărora putem paria direct de pe telefon sau tabletă. Atunci când suntem pe calculator nu mai avem nevoie de aplicație deoarece putem accesa direct site-ul agenției.  


Pro – Este mult mai ușor să pariezi live 

Nu trebuie să aștepți la cozi și poți plasa orice pariu live în maxim câteva secunde. Astfel poți urmări meciurile care te interesează la televizor sau pe internet în timp ce plasezi pariurile dorite, iar acest lucru o poți face direct din confortul casei tale. Oferta online este și ea mult mai generoasă decât cea disponibilă la casele de pariuri de la colțul străzii. 
 

Pro - Poți monitoriza cotele pentru a plasa pariul la momentul potrivit 

Cotele sunt într-o schimbare continuă; ba urcă, ba coboară. Pe internet poți aștepta momentul potrivit pentru a plasa pariul care te interesează, pentru a scoate maximul din acesta. 
 

Pro – Poți paria oriunde ai fi la orice oră din zi sau din noapte 

Și dacă te afli într-un vârf de munte la 4 dimineața și tot poți plasa pariul dorit utilizând telefonul mobil.  
 

Pro – Ai acces la bonusuri și promoții atractive 

Nu este persoană căreia să nu-i placă bonusurile la pariuri sportive. Casele de pariuri pe internet vin tot timpul cu oferte noi care te pot ajuta să câștigi mai mult din pariuri sportive, în timp ce agențiile de cartier sunt destul de zgârcite la acest capitol. 


Contra – Este ușor să cheltui mult mai mult decât ți-ai dori 

Deși este practic același lucru, pentru mulți este mai ușor să depună utilizând un card de credit decât să dea banii respectivi la casă. Conștientizezi altfel banii scoși din buzunar și dați casierei decât cei depuși cu cardul unde practic doar completezi suma respectivă și apeși butonul ”Depune”. Plus că este mult mai ușor să te lași luat de val atunci când în doar câteva secunde poți alimenta balanța contului de pariuri. 


Contra – Unele aplicații pot face ca pariurile să fie mai dificile 

Sunt aplicații de mobil care funcționează destul de defectuos; se încarcă greu, pariurile sunt puse cu întârziere, informațiile nu sunt actualizate corect sau pur și simplu aplicația nu merge. Astfel de situații pot fi destul de enervante. 

TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX.COM!
 

3. SFATURI UTILE LEGATE DE BONUSURILE ȘI PROMOȚIILE ONLINE

Mai jos am pregătit câteva sfaturi utile pentru cei care se hotărăsc să folosească site-uri sau aplicații de pariuri pe internet. Cum am spus și mai sus, cui nu-i plac bonusurile și promoțiile? Însă nu toate sunt atât de atractive pe cât par la prima vedere. Unele au condiții de rulaj destul de dificile sau te pun să cheltui sume importante de bani la cazino pentru a putea beneficia de bonusul respectiv. Cele mai multe oferte încearcă doar să te convingă să depui bani, iar apoi după ce pierzi ești încurajat să joci la recuperare. 

Totuși există și oferte atractive, iar în această categorie intră o parte din acele bonusuri de bun venit oferite de casele de pariuri online. Cum faci diferența dintre un bonus atractiv și unul neatractiv? Nu prin sumă, ci prin condiții de rulaj. Orice bonus trebuie rulat, dar un bonus atractic este acela pe care îl poți debloca pariind natural fără a trebui să faci tot felul de compromisuri.


Oferte atractive vs oferte mai puțin tentante

Dacă tu obișnuiești să joci doar cote de 1.40 - 1.60, atunci te înțeleg dacă spui că un bonus ce trebuie rulat pe cote de 2.00+ nu îți convine. Dar dacă tu te plângi că nu îți convine un bonus ce trebuie rulat de 3 ori pe cote de 1.40 că îți e frică să nu îți pierzi banii, atunci deja nu mai ești parior, ești doar un ”bonus hunter” și nimic mai mult. Pentru pariorii adevărați, accesează următorul link pentru a vedea o listă cu cele mai atractive bonusuri la pariuri online: https://pariurix.com/agentii/top-bonus

Dar hai că deja ne-am cam deviat de la discuția inițială. Dacă vrei să afli mai multe despre diferențele dintre pariurile pe ”hârtie” și cele din aplicație, îți recomand să citești acest articol: Pariuri online vs pariuri offline?

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!