Argentinienii revoluţionează fotbalul: au decis câştigătoarea unui meci la loto!

Ce minute de prelungiri, ce goluri de aur, argint, bronz şi alte metale...Ce penalty-uri..?..Câştigătoarea unui meci dintr-o ligă inferioară din Argentina s-a decis în urma unei...extrageri la loterie!! Este pentru prima dată când se întâmplă asta în istoria fotbalului, iar întâmplarea a făcut deja înconjurul lumii! Ceva de genul s-a mai întâmplat anul trecut în liga a doua spaniolă, dar atunci echipa câştigătoare s-a decis la extragerea de la loterie pentru că meciul nu s-a putut juca din cauza condiţiilor meteo. Acum a fost cu totul altceva. 

Totul s-a întâmplat în sferturile unui turneu disputat în Provincia Enter Rios. Mai hotărâţi, cei de la Sauce s-au impus cu 2-1 în meciul tur cu San Jorge. Golul marcat de oaspeţi a cântărit enorm în retur. Cei de la San Jorge au marcat repede şi au dus scorul general la 2-2. După alte câteva minute, însă, meciul a fost oprit. Un fan furios a dat năvală în teren şi l-a atacat pe arbitrul Jose Ventos, reproşându-i jocul dur al oaspeţilor. Scăpat de "ploaia" de lovituri, centralul a oprit partida. La rugăminţile gazdelor, meciul a fost reluat. Dar pentru foarte scurt timp...La numai câteva minute după ce arbitrul a decis prelungirea meciului cu 30 de minute, scandalul a degenerat şi partida a fost suspendată.  

"Afacerea" a ajuns pe masa Comisiei regionale de Disciplină a Asociaţiei de Fotbal din Colon, care a decis acum câteva zile ca echipa care merge mai departe în competiţie să fie decisă la...extragerea primului număr impar la loto! Gazdele au ales să joace pe numărul impar şi s-au calificat astfel în semifinalele competiţiei, iar nimeni nu a avut nimic de comentat. 

Vezi aici momentul în care arbitrul meciului este pus la pământ de un fan al gazdelor: 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!