Argentina și Portugalia, scoase din calcule la CM 2018. Favoritele la titlu ale specialiștilor

Mai puțin de 90 de zile ne mai despart de debutul Campionatului Mondial din Rusia, competiție la care, potrivit specialiștilor, patru echipe au șanse mari să câștige titlu - Brazilia, Germania, Franța și Spania. Sud-americanii au pățit-o urât la Mondialul organizat chiar de ei și au părăsit competiția în semifinale după un incredibil 1-7 cu Germania, care avea să câștige competiția în finala cu Argentina lui Messi. 

Brazilienii (foto: goal.com) au făcut spectacol în preliminariile turneului final din Rusia și au terminat pe primul loc la 10 puncte în fața locului doi ocupat de Uruguay și la 13 distanță de marii rivali din Argentina. Momentan, Tite a anunțat jucătorii de top pe care se va baza la Cupa Mondială - Alisson, Dani Alves, Marquinhos, Thiago Silva, Miranda, Marcelo Vieira, Casemiro, Renato Augusto, Paulinho, Philippe Coutinho, Fernandinho, Willian, Neymar, Gabriel Jesus și Roberto Firmino. 

Jumătate dintre acești jucători pot decide singuri soarta unui meci. Iar dacă brazilienii vor ști să gestioneze fiecare partidă, va fi extrem de greu ca cineva să-i oprească din drumul către titlu la această ediție. Sud-americanii și-au stabilit cartierul general la Soci, gazda Olimpiadei de iarnă din 2014.

Alegerea orașului Soci (foto: popsugar.com) a fost dictată nu numai pentru infrastructura sa, ci și pentru că aici climatul este considerat unul excelent pentru jucătorii brazilieni, care au nimerit într-o grupă relativ ușoară - cu Elveția, Costa Rica și Serbia. Elevii lui Tite au cota 1.35 să câștige Grupa E și 6.00 pentru câștigarea titlului. 

Germania, ca și Brazilia, s-a calificat la pas la Mondialul din Rusia. Jucătorii lui Joachim Lowe au bifat 10 victorii din 10 meciuri în Grupa C și au terminat la 11 puncte în fața locului doi ocupat de Irlande de Nord. În toate aceste meciuri, germanii (foto: twitter) au încasat doar 4 goluri și au marcat nu mai puțin de 43.

Alături de Brazilia, ”Mannschaft” este mare favorită la cucerirea titlului mondial la casele de pariuri online legale recomandate de noi, cu o cotă de 5.50. Nemții au fost repartizați în Grupa F, alături de Mexic, Suedia și Coreea de Sud, și au cota 1.50 să intre de pe primul loc în rundele eliminatorii. 

În opinia specialiștilor, Spania este a treia forță capabilă să reziste competiției cu Brazilia și Germania. Ibericii au terminat preliminariile cu 9 victorii și un egal (1-1 în deplasare cu Italia), timp în care au marcat 36 goluri și au primit doar 3. ”Coloana vertebrală” a acestei echipe sunt jucători de la Real Madrid și Barcelona, care imprimă echipei un stil propriu de joc.

Spaniolii (foto: goal.com) au început să-și spună cu putere cuvântul începând din 2008, atunci când au cucerit Campionatul European. Doi ani mai târziu, Spania a cucerit și primul titlu mondial, pentru ca în 2012 să bifeze al doilea titlu european. Spaniolii vor să demonstreze că încă alcătuiesc o echipă de top și vor să arate asta la Mondialul din Rusia și au cota 8.00 la câștigarea trofeului. Spania a nimerit într-o grupă cu Portugalia, Maroc și Iran și are cota 1.50 să termine pe primul loc. 

Franța, pe de altă parte, pare mult mai slabă în comparație cu Brazilia și Germania. Deși a terminat preliminariile pe primul loc în grupă, trupa lui Deschamps nu a strălucit la fel ca cele trei naționale menționate mai sus. Francezii au strâns 7 victorii, 2 egaluri și o înfrângere și au terminat la patru puncte în fața suedezilor (locul 2).

Franța lui Deschamps (foto: sportpictures.eu) a avut o evoluție bună la Europeanul de acum doi ani, când a terminat pe doi cu jucători care evoluează în campionate puternice precum Primera și Premier League. Asta face ca echipa să sufere în ceea ce privește omogenitatea și relațiile de joc. Dacă nu își rezolvă aceste probleme, șansele francezilor la câștigarea titlului mondial vor fi mult diminuate. Cu toate astea, jucătorii lui Deschamps au a treia șansă la câștigarea titlului, cu o cotă de 6.50. În ceea ce privește șansele la câștigarea Grupei C (din care mai fac parte Danemarca, Peru și Australia), Franța are cota 1.33. 

Fiecare dintre echipele menționate mai sus au propriile puncte forte, dar și anumite slăbiciuni. Astfel că lupta pentru titlul mondial va fi una pe viață și pe moarte în Rusia. Este aproape imposibil de spus că există o favorită clară la câștigarea trofeului. Toate aceste echipe n-ar trebui să întâmpine probleme deosebite în câștigarea grupelor din care fac parte. Abia apoi se vor clarifica lucrurile, după primele runde eliminatorii. Specialiștii văd Brazilia și Germania favorite în proporție de 40%, restul de 20 de procente mergând către Spania. 

Interesant este că din lista marilor favorite lipsesc nume de rezonanță: Portugalia lui Cristiano Ronaldo (foto: sportpictures.eu), Argentina lui Messi, Belgia sau Anglia. Tu ți-ai ales echipa favorită la câștigarea titlului mondial? 

 Fă-ți și tu un cont la această casă de pariuri online și pariază pe câștigătoarea titlului mondial în 2018!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!