Argăseală, scos ”țap ispășitor” în cazul Planic. Coman ar putea debuta cu Botoșani

A venit, a semnat, a plecat...Asta a făcut sârbul Bogdan Planic în România la FCSB..Văzut de Nicolae Dică o variantă foarte bună în apărare, fundașul central de 25 de ani a plecat în toiul nopții deși fusese prezentat în tricoul bucureștenilor. Planic (foto: steauafc.com) a hotărât să rămână la Vojvodina și să-și ducă până la capăt înțelegerea.

 

Impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovic nu a dezvăluit cu adevărat motivul despărțirii, dar a dat vina pe Valeriu Argăseală: "A fost o neseriozitate a domnului Argăseală. Bogdan se întoarce în Serbia, e încă jucătorul lui Vojvodina", a anunțat agentul fotbalistului sârb. Cel mai prost din această afacere a ieșit, bineînțeles, Dică - antrenorul lui FCSB rămâne astfel cu doar 3 fundași centrali de meserie, Larie, Bălașa și Artur Jorge.

Pentru cei de la FCSB, vestea a venit înaintea meciului cu revelația începutului acestui campionat - FC Botoșani. Moldovenii nu o duc nici ei roz..Echipa antrenată de Costel Enache e devastată de regula U21. Botoșănenii îi aveau la dispoziție pe Moruțan și Fulop pentru a bifa acestă regulă, însă niciunul dintre cei doi nu este disponibil - primul este suspendat, în vreme ce Fulop nu poate evolua din cauza unei accidentări. FC Botoșani mai are în lot trei jucători under 21, Ianos Brânză (portar), Marian Târșă (mijlocaș) și Alexandru Piftor (junior de la echipa clubului). 

Enache (foto: sportpictures.eu) e obișnuit cu astfel de probleme și spune că o să găsească soluții până la ora jocului de duminică seara."Acesta este rolul meu, să caut soluții. Vom găsi soluții și pentru meciul cu FCSB. Am spus că ne vom descurca numai cu jucătorii pe care îi avem și am încredere în toți aceștia", a declarat antrenorul moldovenilor aflați pe locul 3 în Liga 1 Betano după 7 etape. 

De partea cealaltă, Dică îi mai așteaptă doar pe Bălașa și Coman pentru a-și completa echipa. Iar la meciul cu Botoșani el va puta alinia cea mai bună formulă de până acum. "Bălașa se pregătește separat, e bine cum se prezintă medical. Budescu e ok, face antrenament cu echipa și ne bazăm pe el în meciul cu Botoșani. Coman (foto: steauafc.com) va fi în lotul de 18 pentru meciul cu Botoșani, vom vedea cum decurge jocul și dacă va fi introdus pe parcurs. Nu este 100% refăcut fizic, dar e pe la 70-80%...”,a declarat Nicolae Dică. 

De Amorim se află la capitolul incertitudini. Brazilianul trebuia să plece împrumut la o echipă din Cipru, dar înțelegerea se pare că a căzut. Dică a fost luat și el prin surprindere de situație, dar nu va începe cu De Amorim. De partea cealaltă, Costel Enache va începe, în mare, cu aceeași formulă ca în etapa trecută cu Chiajna. 
  
Echipe probabile:
  
FCSB: Niță - Benzar, Jorge, Larie, Momcilovic - Nedelcu, Filip - Teixeira, Budescu, Tănase - Alibec. 

FC Botoșani: Cobrea - Tincu, Ungurușan, Mușat, Burcă - Serediuc, Buș, Roman, Bordeianu - Ciaccheri, D. Popa  

Din 8 partide jucate până acum între cele două echipe în cmpionat, moldovenii nu au câștigat niciuna - un singur egal a reușit FC Botoșani în fața echipei lui Gigi Becali, 0-0 în returul campionatului trecut, la București. Nu mai puțin de 13 goluri s-au marcat în ultimele cinci partide directe, înregistrându-se următoarele rezultate: 

27 noiembrie 2016: FCSB vs FC Botoșani 0-0 

12 august 2016: FC Botoșani - FCSB 0-2 

8 noiembrie 2015: Steaua - FC Botoșani 5-3 

1 august 2015: FC Botoșani - Steaua 0-1 

24 mai 2015: Steaua - FC Botoșani 2-0 

La casele de pariuri online recomandate de noi, echipa lui Nicolae Dică (foto. sportpictures.eu) are cota 1.42 la victorie. Un pariu bun pentru acest meci este și victoria gazdelor și sub 2,5 goluri, iar aici ai cota 2.80. Te sfătuiesc ca înainte să joci la pariuri să urmărești pe site-ul nostru și pontul recomandat pentru acest meci. 

Fă-ți și tu un cont la această casă de pariuri online și pariază pe meciul FCSB - FC Botoșani!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!