Arestări în masă în Asia din cauza pariurilor ilegale pe Euro 2016!

În multe țări asiatice pariurile sportive ori sunt interzise, ori limitările impuse sunt destul de drastice, ori piața de pariuri a fost reglementată într-un mod defectuos astfel încât nu prea există operatori licențiați. Însă legile impuse nu sunt suficiente pentru a opri pe locuitorii acestor țări să găsească moduri de a juca la pariuri sportive, mai ales că tentația de a paria pe Euro 2016 este destul de mare. Din acest motiv au avut loc foarte multe arestări de la începutul Campionatului European și până acum, și probabil numărul lor va crește pe parcurs ce ne apropiem de fazele finale ale competiției.

arestari2.jpg

În urmă cu o săptămână cei de la calvinayre.com ne prezentau câteva cifre interesante. În Thailanda au fost făcute nu mai puțin de 1192 de arestări din cauza pariurilor ilegale, și asta doar între 10 iunie și 20 iunie. Dintre cei reținuți, 28 erau operatori (bookmakeri), 13 din ei oferind pariuri offline și 15 online. Restul erau clienți ai acestora. Nu știm exact ce s-a mai întâmplat în ultimele zile, dar sunt convins că poliția thailandeză nu s-a plictisit. În Malaezia 60 de bookmakeri au fost arestați încă din prima săptămână, dar nu a fost făcut public numărul pariorilor obișnuiți.

Ieri a apărut o nouă știre pe calvinayre.com, cu noi informații din alte țări asiatice, dar și cu update-uri din Malaezia. Aici alți 27 de operatori ilegali au fost prinși în cea de-a doua săptămână, și se pare că aceștia foloseau cinci site-uri diferite pentru a procesa pariurile. În Hong Kong s-au făcut 50 de arestări și au fost confiscați 16.7 milioane de dolari ce reprezintă doar bani folosiți pentru pariuri ilegale, ceea ce este o sumă foarte mare. Se pare totuși că infractorii au fost mai greu de prins decât pe vremuri pentru că aceștia nu și-au ținut evidența pariurilor pe hârtie sau în documente pe PC, ci în mesaje criptate pe WhatsApp, motiv pentru care poliția locală a fost nevoită să apeleze la ajutorul departamentului de securitate cibernetică. Cele 50 de persoane riscă fiecare până la 7 ani de închisoare, în timp ce clienții lor pot fi condamnați fiecare la câte nouă luni.

În Singapore au fost arestate doar 12 persoane, asta și pentru că în acea țară se poate paria offline în legalitate, deși este drept că oferta este destul de săracă iar cotele lasă de dorit. Plus că nu există încă operatori online licențiați; cei de la Singapore Pools sperau să primească licența înainte de începerea turneului final din Franța, dar în final nu au reușit. Momentan nu există date oficiale din China, țară în care se anticipează că vor fi făcute cele mai multe arestări. 

Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi