Are fotbalul în ADN și a intrat în cursă pentru șefia FRF. ”Lupescu, din nou pentru România!”

Se pregătește schimbarea la vârful fotbalului românesc. Astăzi, Ionuț Lupescu și-a anunțat oficial candidatura la fotoliul de președinte al FRF. A ales să-și prezinte intențiile în fața mai multor colegi de generație, dar și a altor oameni de fotbal. În frunte cu Gică Hagi, lui Lupescu i-au fost alături Lucescu, Răducioiu, Chivu, Andone sau Mulțescu. Marea surpriză a venit din partea lui Sir Alex Ferguson - fostul antrenor de legendă al lui Man United i-a transmis un mesaj video lui Ionuț Lupescu, cel care a renunțat la o funcție importantă în cadrul UEFA pentru a se înscrie în cursa pentru postul de președinte al FRF. 

Conform programului său, Lupescu a anunțat că va face ”revoluție” în fotbalul românesc și a prezentat un program ”manifest” pentru următorii 8 ani - timp în care vrea să schimbe radical imaginea fotbalului românesc în lume. 

Ce-a spus Ionuț Lupescu la lansarea candidaturii sale oficiale

 "Am decis să fac acest pas pentru că eu cred că se poate face mult mai mult pentru fotbalul românesc. Dacă noi nu luăm deciziile bune și poate chiar măsuri radicale, atunci fotbalul românesc poate să cadă și mai jos. Am un program manifest în care spun ceea ce vreau să fac. Și nu singur, ci cu această ”gașcă” prezentă aici (nn- apropo de Hagi, Răduciou sau Chivu)”

”Valorile pe care le voi promova sunt: fotbalul pe primul loc, legalitate, respect, transparență, folosirea responsabilă a resurselor. Îmi doresc să aduc o viziune modernă, o viziune europeană în fotbalul românesc. Vreau să fac un Comitet Strategic pentru fotbal, adică să aduc toți foștii selecționeri ai naționalei României la masă și să dezbatem împreună ”ADN”-ul fotbalului românesc”.

”Trebuie să vedem ce facem în următorii 6-8 ani, cum ne creștem juniorii, pentru că altfel vom avea o problemă. De asemenea, trebuie să aducem sponsorii și legiuitorii lângă noi, e foarte important că oamenii de fotbal să revină acolo unde le este locul. Nu sunt cuvinte mari, ci lucruri pe care le-am simțit în ultimele 6-7 luni. Pentru că cel mai mult m-a deranjat că foștii mei colegi nu au fost respectați în ultima perioadă!", a spus Lupescu. 

Campania "Ionuț Lupescu - Din nou pentru România"

Ionuț Lupescu a venit în fața colegilor săi și a tuturor celor prezenți la festivitate cu un program ”manifest” intitulat: ”Ionuț Lupescu - Din nou pentru România”. Fostul mare internațional și-a expus planul de bătaie punctual, cu subiect și predicat, pentru a fi mai clar înțeles în ceea ce și-a propus.

O nouă viziune pentru următorii 8 ani 

Reorganizarea activității FRF pe două paliere distincte: sportiv și administrativ. Programul are la bază doi piloni: dezvoltarea jocului de fotbal și construirea unei organizații puternice. 
  
O nouă strategie pentru sportul românesc

Sportul românesc are nevoie de un Plan Național de Dezvoltare. Îmi propun să conving autoritățile publice că sportul este un domeniu prioritar pentru dezvoltarea țării.
  
Comitetul Strategic pentru Fotbal

Pentru a rescrie ”ADN”-ul fotbalului românesc. Un organism va face propuneri Comitetului Executiv pentru dezvoltarea jocului. 
  
Centralizarea corectă a datelor

Câți membri numeră în prezent familia fotbalului românesc?...Este important să centralizam corect datele privind numărul jucătorilor, antrenorilor, arbitrilor și al fanilor care compun familia fotbalului românesc. 


  
Din nou, evenimente sportive internaționale în țară

România trebuie să găzduiască în continuare competiții sportive majore. Îmi propun ca în timpul mandatului să obținem organizarea unor competiții internaționale majore de juniori, fotbal feminin și fotbal în sală. 
  
Evaluarea permanentă a aplicării Strategiei

Trebuie să respectăm strategia pe care o vom elabora împreună. În cadrul acestei strategii, ne vom asuma doar obiectivele măsurabile pentru următorii 8 ani. 

(Credit Foto: Sportpictures.eu)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!