Are 91 de ani, dar și-a vândut casa pentru a juca la ”păcănele”!

Vedem în cazinouri persoane de toate vârstele, de la tineri de 18 ani (uneori și minori) și până la seniori de 60, poate chiar 70 de ani. Dar o doamnă din Victoria, Canada bate toate recordurile în condițiile în care la vârsta de 91 de ani aceasta este o împătimită a jocurilor de cazino, și în special a păcănelelor!

doamna-pacanele.jpg

Mai mult decât atât, aceasta nu doar că a dezvoltat o pasiune față de jocurile de noroc, ci chiar este dependentă de acestea. Cum așa? Conform site-ului cbc.ca, la vârsta de 85 de ani ea și-a ipotecat casa pentru suma de 140,000$. Ce crezi că a făcut cu banii? Bineînțeles că i-a jucat la păcănele! Aceasta a mai avut și ceva bani în conturi, motiv pentru care în ultimii 6 ani a pierdut nu mai puțin de 300,000$ prin cazinouri. Nu pierdea mereu sume mari, ci aproximativ 200$ - 500$ pe zi. Însă în câțiva ani aceste sume se simt destul de mult.

Care au fost scuzele bătrânei? Aceasta a spus că a început să frecventeze cazinourile pentru că se simțea singură și a vrut să mai alungă plictiseala. Sincer să fiu, și-a găsit un hobby cam scump și nu foarte practicat de persoanele de aceeași vârstă. Acum Elfriede, pentru că așa o cheamă pe doamnă, este lefteră și trăiește într-un azil pentru bătrâni.

Familia ei este revoltată pentru că sălile de jocuri nu au luat măsuri pentru a îi interzice accesul în cazinouri deși era clar că ea se confrunta cu o problemă. Pe de altă parte am senzația că nici rudelor ei nu le-a păsat prea mult la timpul respectiv, și au început să le pese când au aflat că nu vor mai avea practic ce să moștenească de pe urma bătrânei de 91 de ani.

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi