Arbitrul portughez ne-a râs în nas la Astana! Enache: "I-a zis lui Grigore că-l doare nasul de frig"

Ies la iveală detalii scandaloase de la meciul României din Kazahstan. Autorul celei mai mari ratări, Enache a dezvăluit reacţia incredibilă a arbitrului portughez în momentul în care Dragoş Grigore (care s-a ales cu o fractură de piramidă nazală) i-a spus că îl doare nasul. 

N-am întâlnit nici pe la judeţ asemenea agresivitate. Au împărţit coate şi pumni cât au putut, iar arbitrul începuse să râdă de Grigore când tocmai fusese lovit şi avea fractură de piramidă nazală. Îi zicea că-l doare faţa mai mult din cauza frigului!..Ne-a povestit Dragoş după meci. În asemenea condiţii, e greu să mai vorbeşti despre fotbal şi să faci nu ştiu ce analize. La Astana a fost luptă, ăsta e adevărul!,

---a spus Enache pentru Gazeta Sporturilor

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a anunţat că va face memoriu la UEFA. "Aşa ceva nu se poate. Nu putem accepta chiar orice!", a spus Burleanu la întoarcerea în ţară. Hagi le-a luat şi el apărarea tricolorilor. 

Rezultatul putea să fie mai bun, dar, din păcate, să ajungi în Europa să joci pe un asemenea teren, la nivelul echipei naţionale...E primul lucru care dă mult de gândit. A fost ca şi când mingea alerga pe un covor, ca şi cum joci pe bitum. A fost doar o luptă, mai mult bătaie, din păcate.

Nu putem vorbi de fotbal. La ce nivel s-a ajuns în Europa ca FIFA şi UEFA să permită să se joace fotbal, la calificări de Campionat Mondial, pe asemenea suprafaţă...Fiecare jucător a fost în pericol. Nu puteai să te opreşti. Enache a alunecat. Dacă era alt teren, ar fi fost gol, 

---a declarat Gică Hagi 

Foto: prosport

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi