Arbitrul Atkinson, suspectat de blat la pariuri în amicalul Argentina vs Italia 2-0

Argentina și Italia au dat-o la pace în cel mai tare amical al săptămânii, disputat pe stadionul lui Manchester City. Lumea a așteptat cu sufletul la gură întâlnirea ca să-l vadă pe viu pe ”extraterestrul” Leo Messi. Din păcate pentru ei, starul Barcelonei a acuzat ușoare dureri înaintea meciului și a urmărit confruntarea de pe bancă. Jucătorii lui Jorge Sampaoli (foto: sport.net) s-au descurcat și fără ”busola” Messi și i-au bătut cu 2-0 pe italieni prin reușitele lui Ever Banega și Manuel Lanzini. 

Imediat după meci, însă, au început să apară semne de întrebare..ȘI asta din cauza centralului Martin Atkinson, care nu a dat nici măcar un avertisment jucătorilor din cele două echipe! Amical, amical, dar fără cartonaș, chiar așa de curat?..., s-au întrebat specialiștii. Mai cu seamă că au fost momente în care se impunea cu siguranță cartonașul.

Jucătorul lui West Ham, Manuel Lanzini a făcut o declarație interesantă despre prestația lui Atkinson. "Arbitrul mi-a spus că a fost ultimul său meci internațional și astfel a vrut să-l ducă la bun sfârșit fără a arăta vreun cartonaș galben", a declarat Lanzini pentru ziarul argentinian Ole. 

În vârstă de aproape 47 de ani, Martin Atkinson (foto: sportbible.com) nu va putea oficia la Cupa Mondială din Rusia din cauza vârstei. Asta ar putea da de înțeles că a fost un meci obositor și stresant pentru el. Totuși, cuvintele lui Lanzini au ridicat suspiciuni. Iar furia i-a cuprins în scurt timp pe cei care au pariat pe cartonașe galbene la acest amical de lux. Pentru că, numai în pielea lor să nu fi fost...

Nu este prima dată când arbitrii englezi sunt arătați cu degetul pentru lucruri ”necurate”. În 2016, Mark Clattenburg a stârnit multă nemulțumire cu declarațiile sale după meciul dintre Chelsea și Tottenham (2-2), meci la finalul căruia Leicester s-a încoronat campioană cu două etape înainte de final. Clattenburg (foto: news.sky.com) le-a arătat atunci jucătorilor lui Pochettino nu mai puțin de 9 cartonașe galbene. 

"Le-am permis (nn - jucătorilor lui Tottenham) să se auto-distrugă, astfel încât toată media, toți oamenii din lume să spună că Tottenham a pierdut titlul. Dacă aș fi eliminat trei jucători de la Tottenham, care erau titlurile din ziare?..Vă spun eu: "Clattenburg a costat-o titlul pe Tottenham!”. A fost un teatru pur pe care Tottenham l-a distrus în meciul cu Chelsea și Leicester a câștigat titlul. Unii arbitri ar fi judecat altfel, poate..Tottenham ar fi rămas fără mai mulți jucători pe teren și probabil că ar fi pierdut, după care ar fi găsit scuza perfectă. Dar eu nu le-am oferit nicio scuză, pentru că am decis atunci să-i las să piardă pe mâna lor”, a spus Clattenburg.

Revenind la ”cântecul de lebădă” al arbitrului din amicalul de lux dintre dintre Argentina și Italia, jurnaliștii din Regat se întreabă acum dacă nu cumva FIFA ar trebui să inițieze o anchetă cu privire la prestația ciudată a centralului Martin Atkinson. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!