Arabii pun preț pe "Bizon": oferă 600 de mii de euro pentru golgheterul lui Dinamo!

Harlem Gnohere a făcut instrucție cu Astra la Giurgiu - 3 goluri și o pasă decisivă a reușit "bizonul" lui Andone în meciul câștigat de Dinamo cu 4-1 în fața campionilor României. Prestația lui Gnohere nu a trecut neobservată, iar numele său a ajuns și pe buzele șeicilor din Golf.

Conform celor de la DigiSport, echipa Dibba Al-Fujairah, din Emiratele Arabe, oferă 600 de mii de euro pentru golgheterul lui Dinamo! Pe Gnohere îl bate gândul să plece - arabii îl atrag cu un salariu de cinci ori mai mare decât primește acum în "Ștefan cel Mare". 

Dinamo a mai cedat ieri un jucător important. Paul Anton a semnat cu spaniolii de la Getafe, iar acum Dan Nistor este așteptat la Dinamo. Trupa din "Ștefan cel Mare" l-a înregimentat săptămâna asta pe Daniel Popa, un jucător cu 16 goluri marcate sezonul trecut în Liga a 2-a.

I se pare cuiva că un jucător ca Gnohere poate fi luat cu împrumut? Ce să vezi la el mai mult decât o faci la meciurile lui Dinamo?  Dacă vezi că are valoare, faci o ofertă consistentă, nu?, zice Ionel Dănciulescu

Conform celor de la Gsp.ro, Gnohere ar urma să aibă 35.000 de euro pe lună la arabi. La Dinamo, "Bizonul" are doar 6 000 de euro. La Dibba Al-Fujairah joacă și doi români, Răduț și Ropotan.

Foto: Gsp.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi