Aplicații BetStars pentru PC, Iphone, Ipad și Android

Vrei să pariezi la BetStars de pe calculator, Iphone, Ipad sau un telefon / o tabletă cu Android și nu știi cum? În acest articol îți voi arăta ce aplicații oferă acest operator și cum se pot instala, și vom vedea și dacă se merită să le folosim cu regularitate.


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. BetStars de pe PC

  2. BetStars de pe Iphone sau Ipad

  3. BetStars de pe Android sau Windows


TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX!
 

1. BETSTARS DE PE PC

Vei zice că poți paria direct din browser ca la orice altă casă de pariuri online, ceea ce este complet adevărat. Dar puțini știu că BetStars (vezi site-ul agenției) este singura agenție licențiată la care poți plasa pariuri de pe calculator prin intermediul unei aplicații.

Deoarece vorbim de o platformă de pariuri sportive asociată celei mai mari camere de poker din lume, cei de la PokerStars s-au gândit să ofere clienților posibilitatea de a paria direct din cadrul aplicației de poker, pentru ca aceștia să aibă acces la ambele servicii din aceeași fereastră.

Astfel tot ce ai de făcut este să descarci aplicația PokerStars, să o instalezi și să te loghezi. Apoi vei vedea că în partea de sus a acesteia ai opțiunea de a accesa platforma de pariuri sportive. Aceasta are o grafică identică cu site-ul, dar oferă câteva opțiuni în plus, cum este cea de verificare a contului de pariuri sau cea de contactare a serviciului de relații cu clienții.
 

2. BETSTARS DE PE IPHONE SAU IPAD

betstars-aplicatie-2.png

Dacă ai un Iphone sau un Ipad, poți descărca aplicația BetStars (D.ONJN 1438/12.08.2016) direct din AppStore. Aceasta are o grafică asemănătoare cu site-ul și este destul de ușor de folosit, interfața fiind una intuitivă. Nu lipsește nici una din opțiunile principale disponibile pe calculator, ceea ce înseamnă că poți plasa pariuri pre-meci și live pe toate evenimentele sportive din oferta BetStars, poți depune, și chiar te poți juca jocuri de cazino sau poker. Ia în considerare faptul că secțiunea ”Poker” oferă doar o mică parte din jocurile disponibile la PokerStars. Pentru o ofertă completă va trebui să descarci aplicația pentru poker.

Revenind la programul pentru pariuri, acesta este destul de complet și merge bine în cele mai multe momente, însă există mai multe aplicații pe piața din România care se mișcă mai bine, și unde paginile încarcă mai rapid. Totuși per total aplicația BetStars își face treaba.

Vezi ce alte agenții oferă o aplicație de pariuri pentru mobil: https://pariurix.com/aplicatii-pariuri-sportive-online.html
 

3. BETSTARS DE PE ANDROID SAU WINDOWS

Nu este oferită o aplicație pentru Android sau Windows, ceea ce este surprinzător în condițiile în care PokerStars, brandul de care aparține BetStars (intră acum pe site), se axează mult pe dispozitivele mobile. Dar poate în viitorul apropiat va fi rezolvată și această problemă. Până una alta poți paria direct din browser, site-ul fiind optimizat destul de bine.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi