Aplicaţia PariuriX pentru mobil a fost actualizată; vezi care sunt noutăţile!

În articolul ACESTA îţi prezentam aplicaţia PariuriX pentru Android. De curând aceasta a fost actualizată iar noutăţile apărute le voi prezenta în acest articol.

1. În meniu a fost adăugat Biletul de weekend şi biletul şansă. Celelalte legături spre secţiunile site-ului au rămas identice ca în versiunea iniţială.

2. După Pontul zilei acum va fi afişată Cota 2.

3. Urmează Biletul zilei, Biletul de weekend şi Biletul şansă. La fiecare este prezentată doar cota şi data pentru care a fost propus. Dacă dai click pe unul dintre ele vei putea vedea şi biletul propus.

4. O noua modificare apare la ponturile de azi. Dacă în versiunea precedentă acestea erau prezentate cronologic, acum le avem prezentate în ordinea profitului avut de tipsteri în luna curentă. Astfel vei vedea la început ce pronosticuri propun cei mai eficienţi tipsteri din luna respectivă şi dând scroll în jos vei ajunge să vezi şi ponturile tipsterilor mai puţin inspiraţi.

5. O altă noutate tot la ponturi este aceea că în prezent poţi vedea pronosticul propus pentru un anumit meci direct de pe prima pagină a aplicaţiei, fără să mai fie nevoie să deschizi articolul cu pontul.

Pentru a descărca aplicaţia PariuriX pentru Android dă CLICK AICI

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!