Aplicația de pariuri PariuriX.com pentru IOS a fost lansată!

Așa cum am promis în urmă cu câteva săptămâni, PariuriX.com tocmai a lansat aplicația de pariuri sportive pentru IOS. Aceasta poate fi descărcată  pe orice Iphone sau Ipad; tot ce ai de făcut este să intri în AppStore și să scrii ”PariuriX” în chenarul de Search. Ea poate fi descărcată și accesând ACEST LINK. După ce vei porni aplicația vei vedea că din maxim 2-3 click-uri poți accesa cele mai bune articole de pe site, Pontul Zilei, Biletul Zilei, Cota 2, dar și celelalte avancronici ale zilei. 

Una dintre cele mai importante facilități oferite de aplicație este aceea că poți accesa foarte ușor Chat-ul PariuriX și poți discuta în timp real cu alți utilizatori despre meciurile aflate în desfășurare, cele care urmează să înceapă, despre cele mai bune ponturi ale zilei și despre multe alte subiecte. Iar dacă te interesează doar un anumit subiect, atunci poți să te alături unuia din grupurile existente sau poți chiar face propriul tău grup. 

Dar cel mai bine este să intri în aplicație și să descoperi singur ce oferă aceasta. Mai jos am atașat câteva poze pentru a îți face o idee mai bună. Ia în considerare faptul că fiind la început, este posibil ca aplicația să mai aibă mici bug-uri pe care le vom rezolva în viitorul apropiat. Dacă descoperi un astfel de bug, nu ezita să dai un reply mai jos.

În ceea ce privește aplicația pentru Android, noi am lansat-o în urmă cu câteva zile, dar a fost ștearsă din Google Play, probabil din cauza politicii Google care nu prea tolerează aplicațiile de gambling. Vom găsi în viitorul apropiat o soluție și pentru această problemă - probabil vom oferi posibilitatea de a descărca aplicația direct de pe site. Cert este că vom reveni cu informații atunci când vom avea ceva concret. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!