Aplicația de mobil Betano cu comandă vocală pentru IOS

Află totul despre noua aplicație pe Iphone și Ipad de la Betano cu comandă vocală, o inovație care speră sa cucerească nu doar pariorii romani ci și pe cei internaționali. Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) este una din cele mai noi case de pariuri online licențiate în România, dar chiar și așa aceasta a intrat în forță pe piața din România venind cu câteva lucruri inovatoare în domeniul jocurilor de noroc.

Vezi aici site-ul oficial al casei de pariuri Betano și descarcă aplicația

Unul din aceste lucruri este aplicația pentru telefon și tabletă, aplicație care îți permite să pariezi și să găsești orice campionat sau meci fără a utiliza tastatura telefonului. Tot ce ai de făcut este să utilizezi microfonul dispozitivului mobil pentru a dicta aplicației Betano ce să facă. Pariurix îți va prezenta în cele ce urmează mai multe informații despre această aplicație.

Acest articol se referă la aplicația Betano pentru Iphone ș/ Ipad. Pentru informații despre aplicația Betano pentru Android accesează articolul : https://pariurix.com/betanocom-acum-si-pe-android.html

CUM INSTALEZ APLICAȚIA?

Aplicația pentru IOS poate fi descărcată direct din AppStore. Tot ce ai de făcut este să intri acolo și să scrii ”Betano”. Aceasta va fi găsită instant și poate fi instalată ca orice altă aplicație pentru telefon. 

 

Ce avantaje oferă aplicația?

Înainte de a vorbi despre comanda vocală, o funcție nemaivăzută până acum la o aplicație de gambling, să vedem pe scurt ce alte facilități mai sunt oferite. În primul rând poți selecta să rămâi logat definitiv în cont, ceea ce înseamnă că nu trebuie să te loghezi de fiecare dată când intri în aplicație. Aplicația îți trimite notificări legate de pariurile decise (atât câștigate cât și pierdute), ceea ce de asemenea este o funcție interesantă, plus că poți urmări live video toate evenimentele sportive transmise de Betano (vezi site-ul agenției) atâta timp cât ai o balanță pozitivă a contului. Aplicația oferă absolut toate facilitățile disponibile pe PC: depuneri, retrageri, serviciul de suport clienți, cash out, mesaje, istoric etc, deci vorbim despre o aplicație completă din toate punctele de vedere.
 

Cum pot folosi aplicația?

Tot ce am enumerat mai sus reprezintă cu siguranță puncte forte, dar nu este nimic inovativ. În schimb comanda vocală este. Pentru o activa tot ce ai de făcut este să dai click pe microfonul din stânga sus a paginii de pariuri. Este important de precizat că toate comenzile pot fi date direct in limba română.

 

Cum plasez pariuri live?

Sunt mai multe moduri în care poți folosi această funcție. În primul rând poți plasa pariuri live. Trebuie să spui întâi suma pe care vrei s-o pariezi și apoi echipa pe care mizezi. Dacă de exemplu găsești un meci Macedonia U18 vs Azerbaidjan U18 și vrei să pariezi 50 RON pe victoria echipei vizitatoare, atunci tot ce trebuie să spui este ”Cincizeci lei Azerbaidjan under optsprezece”. În mod surprinzător funcția merge mult mai bine decât mă așteptam și chiar depistează corect ceea ce ai pronunțat, chiar dacă spui un nume ceva mai complicat cum este cel din exemplul meu. Cum se poate vedea în imaginea de mai jos n-a fost depistat chiar corect ceea ce am pronunțat, dar chiar și așa aplicația a presupus corect care este pariul la care mă refeream.

betano-comanda-vocala.png

Pariul nu se plasează instant, ci trebuie să-l confirmi apăsând pe butonul ”Pariază acum”. Sunt convins că cei de la Betano ar fi putut să opteze pentru o pariere automat, dar este mai bine că n-au făcut-o pentru că mai sunt din când în când cazuri în care aplicația nu depistează corect ceea ce ai spus și-ți introduce un alt pariu pe bilet (destul de rar totuși).

Culmea este că funcția vocală a aplicației Betano depistează până și anumite porecle. Dacă vrei să pariezi pe un meci live în care joacă Barcelona sau Juventus, poți spune ”50 lei Barca” sau ”30 lei pe Juve” și vei vedea că merge. Funcția nu poate fi folosită momentan pentru pariuri pre-meci, dar chiar și așa te poate ajuta să găsești rapid competiția sau partida pe care o cauți.

 

Cum găsesc competițiile care mă interesează?

Poți accesa un sport, un campionat sau o ligă spunând numele acesteia. De exemplu dacă spui ”tenis”, vei fi redirecționat către pagina de pariuri pe tenis. Dacă spui ”Roland Garros” atunci te bagă direct pe pagina acestei competiții. Eu de exemplu când am spus ”România” m-a redirecționat către secțiunea de  meciuri din Liga Națională de Baschet, deoarece în acel moment era singura competiție din România de la toate sporturile pe care se putea paria. Poți să spui și ceva gen ”România Liga 1”, iar atunci vor fi căutate doar pariuri pe campionatul de fotbal.
 

Accesarea diferitor opțiuni

Poți accesa chiar și anumite opțiuni din aplicație utilizând comanda vocală. De aceea vor fi acceptate comenzi precum: Listă, Pariuri deschise, Bilet Pariuri, Cash Out, Depunere, Retragere și orice altceva ce poate fi accesat în cont.

betano-comanda-vocala-2.png

CONCLUZII FINALE

Momentan poți utiliza comanda vocală a aplicației de mobil Betano pentru a plasa pe orice sume dorești pariuri live single pe câștigător, dar și pentru a găsi orice campionat, meci sau opțiune de pe cont în doar câteva secunde. Ar fi frumos dacă în timp vor mai fi adăugate și alte opțiuni cum ar fi posibilitatea de a paria pre-meci prin comandă vocală sau de a miza și pe alte opțiuni de pariere, dar pentru moment opțiunile oferite sunt mai mult decât suficiente. Oricum pentru o casă de pariuri online nouă pe piața din România, cei de la Betano au surprins plăcut cu această aplicație pentru mobil.

DESCARCĂ APLICAȚIA DE PE SITE-UL OFICIAL, CLICK AICI!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Save

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi