Aplicația de mobil 888Sport – pariază din mers de pe telefon sau tabletă

Află tot ce trebuie să știi despre aplicația pentru mobil 888Sport (D.ONJN 1439/12.08.2016), aplicație ce îți permite să pariezi din mers de pe orice telefon sau tabletă.

Deschide un cont acum și te califici pentru un super pachet de bun venit!

 

Cum pot descărca aplicația pentru pariuri?

Aplicația 888Sport (vezi site-ul agenției) este disponibilă atât pe IOS cât și pe Android. Dacă ai un Iphone sau un Ipad o poți descărca direct din AppStore, în timp ce utilizatorii de Android trebuie să intre din browser-ul dispozitivului mobil pe site-ul agenției pentru a putea downloada programul de pariuri.

La momentul scrierii acestui articol, aplicația necesita minim IOS 8 sau Android 4.2. Am descoperit însă în urmă cu ceva timp un lucru foarte interesant. Dacă aveai un Iphone 4S cu IOS6 (deci un telefon demodat), erai invitat să descarci o versiune mai veche compatibilă cu acesta. Astfel puteai paria în condiții foarte bune chiar dacă telefonul tău nu era prea ”smart”. Nu știu dacă încă mai este oferită această facilitate, dar poți încerca.

Dacă ai probleme în a instala aplicația pe mobilul tău, sau vrei să vezi ce alte case de pariuri online oferă posibilitatea de a paria din mers, recomand să citești acest articol: https://pariurix.com/aplicatii-pariuri-sportive-online.html.

 

Cât de bună este aplicația 888sport?

888Sport are o platformă de pariuri similară cu cea de la Unibet (vezi site-ul agenției), ambele agenții având același provider. De aceea nu doar site-urile pentru PC sunt similare, ci și aplicațiile pentru mobil. Asta înseamnă că dacă ai pariat de curând de pe un telefon sau o tabletă la Unibet, îți va fi foarte ușor să te familiarizezi cu programul de pariuri 888sport.

888sport-mobil.png

Acest lucru aduce atât avantaje cât și dezavantaje. Pe de-o parte aplicația este stabilă și oferă toate facilitățile importante. Poți paria pe toate evenimentele disponibile pe PC, poți efectua depuneri și retrageri, poți accesa opțiuni ce țin de contul tău etc. Pe de altă parte, există o problemă de optimizare. Chiar dacă pentru teste am folosit un telefon de ultimă generație și o o conexiune wireless, am senzația că paginile încarcă cam greu. Această problemă există și la Unibet, dar totuși parcă aplicația Unibet merge mai bine decât cea de la 888Sport. În mod normal această problemă va fi rezolvată în viitorul apropiat.

Mi-a plăcut faptul că programul de pariuri 888sport a fost actualizat imediat ce agenția a primit licența pe 10 ani. Asta înseamnă că toate promoțiile noi sunt deja afișate, și toate update-urile aduse la site-ul pentru PC pot fi observate și pe mobil.

Per total aplicația este destul de bună și permite posibilitatea de a paria în condiții mai mult decât decente, deși este drept că există și aplicații mobile mai bune. Dacă din diferite motive nu poți descărca programul de pariuri, atunci poți paria direct din browser deoarece site-ul este optimizat pentru mobil.
 

Deschide un cont acum și te califici pentru un super pachet de bun venit!

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi