Ape învolburate pe piața online din Olanda

Autoritatea pentru jocuri de noroc din Olanda, Kansspelautoriteit, a trimis o scrisoare colegilor de la comisia pentru reglementare cu referire la modul în care funcționează actualul sistem de reglementare. În același timp, a avertizat cu privire la faptul că unii dintre operatorii licențiați s-ar putea confrunta cu amenzi și alte pedepse legate de furnizarea serviciilor de jocuri de noroc online și pariuri către clienți.

Marja Appelman, CEO-ul Kansspelautoriteit (foto: focusgn.com) și semnatara scrisorii, a oferit informații despre starea actuală a pieței de jocuri de noroc online din Olanda și a solicitat, în același timp, asistență și cooperare pentru depistarea operațiunilor nereglementate.

Autoritatea pentru reglementarea acestei activități a trebuit să ofere clarificări cu privire la utilizarea termenilor ”ilegal”, ”fără licență” și ”nereglementat” și în același timp a explicat contextul în care acesști termeni sunt folosiți în indusrria jocurilor de noroc.În conformitate cu legislația existentă, furnizarea de jocuri de noroc prin Internet este ilegală, la fel ca și activitățile operatorilor internaționali online care se adresează jucătorilor locali.

De asemenea, autoritatea de reglementare a avertizat că unele companii de jocuri de noroc autorizate ar putea fi supuse unor amenzi și sancțiuni, în cazul în care se constată că acestea încălcă reglementările privind jocurile de noroc.

Într-o mișcare oarecum surprinzătoare, Kansspelautoriteit a introdus în vara trecută pe piață un set de noi reguli care se referă la furnizarea serviciilor de jocuri de noroc online (foto: gamingzion.com).

Descoperă cazinourile online recomandate de PariuriX!

Într-o mișcare oarecum surprinzătoare, Kansspelautoriteit a introdus în vara trecută pe piață un set de noi reguli care se referă la furnizarea serviciilor de jocuri de noroc online. Printre altele, noile reglementări interzic operatorilor fără licență să vizeze jucătorii din țară prin folosirea simbolurilor naționale olandeze, inclusiv a lalelelor și a morilor de vânt (foto: casinonewsdaily.com), precum și prin site-uri orientate spre jocuri de noroc cu extensie ”.nl.”

Kansspelautoriteit a încurajat, totodată, companiile de jocuri de noroc să blocheze adresele IP olandeze și să împiedice jucătorii olandezi să deschidă conturi pe respectivele site-uri. Astfel, ei pot evita sancțiunile legale din partea autorității de reglementare a jocurilor de noroc. Olanda lucrează de ani buni pentru a-și deschide piața pentru operațiunile de jocuri de noroc licențiate online, dar a progresat destul de încet. Noul cadru de reglementare a fost aprobat de guvernul olandez în vara lui 2016, iar acum ”mingea” se află în terenul Senatului.

Parlamentarii și șefii autorității de reglementare a jocurilor de noroc și-au exprimat recent optimismul că măsurile mult-așteptate vor fi legiferate în acest an și că ele vor intra în vigoare la începutul lui 2019. Noul sistem de reglementare va acorda Kansspelautoriteit autoritatea deplină de a emite licențe operatorilor internaționali interesați și de a reglementa industria într-un mod responsabil din punct de vedere social.

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi