Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Aparatele de sloturi apelează la psihicul jucătorilor! Ştiai acest lucru despre ele?

Dacă eşti un împătimit al jocurilor de sloturi, cel mai probabil te-ai confruntat cu situaţii în care te-ai ridicat cu mare greutate de la “păcănele”. Chiar dacă sunt şi jucători care respectă regulile de bază şi nu cad în prada aparatelor de sloturi, majoritatea dintre ei nu le văd ca o simplă distracţie.

Trebuie să ştii că acest tip de jocuri de noroc dă cei mai mulţi dependeti. Aparatul este programat să te ţină cât mai mult în joc prin efecte audiovizuale dintre cele mai captivante şi te face să-ţi doreşti în continuu să joci.

Cum te atrag sloturile din punct de vedere psihic!

Aparatele sunt proiectate specific, încât apelează la anumite trăsături psihologice ale jucătorului. Toată atmosfera face jocul atât de captivant şi distractiv, încât la un moment uiţi de viaţa reală. Totul se rezumă la activităţi psihice asociate concomitent cu plăcerea şi asumarea de riscuri. Jocul atrage din start cu jackpoturi uimitoare, jocuri gratuite şi bonusuri, iar mai mult, îţi oferă combinaţii câştigătoare cu o valoare mică sau chiar combinaţii necâştigătoare dar simetrice, ce te aduc într-o stare euforică. Îţi captează interesul şi prin combinaţii “aproape perfecte”, care îţi lasă impresia că treci pe lângă jackpot.

Se joacă foarte simplu în comparaţie cu alte jocuri de noroc – N-ai nevoie de abilităţi deosebite la sloturi. Aparatul este proiectat foarte simplu şi tot ceea ce trebuie să faci este să apeşi un buton sau să te descurci cu o manetă. Deciziile se iau într-un timp foarte scurt, timp suficient să pierzi bani.

Sloturile sunt jocuri solitare – Odată ce ai intrat în atmosfera de joc nu vei fi influenţat de nimeni, aşa cum se poate întâmpla de exemplu într-un cazino tradiţional la alte jocuri populare. Nu depinzi de dealer sau de alţi participanţi, deciziile le iei singur şi într-un timp de gândire foarte scurt. Nimeni nu stă în faţa sloturilor ca la jocul de şah. Aparatul face toată treaba în locul tău şi rolele care se rotesc chiar şi de zeci de ori pe minut te atrag într-o atmosferă din care cu greu poţi ieşi.

Miză mică şi câştig mare – Asta este oferta cu care atrag sloturile. Nimic mai fals, deoarece ele sunt destinate să aducă profit proprietarului şi nu jucătorului. Viteza cu care se desfăşoară un joc de sloturi îţi poate aduce pierderi imense în decurs de 10 minute. De exemplu, ţi-am prezentat această problemă în Anglia, unde Guvernul a intervenit deja pentru limitarea la 2 lire a mizei maxime la aparate, totul din cauza cazurilor de dependenţă în rândul jucătorilor.

Ţine-te departe de problemele cauzate de dependenţă şi citeşte câteva sfaturi utile în această priviinţă.

Dacă eşti un pasionat al acestui tip de jocuri de noroc te sfătuiesc să alegi aparatele de sloturi online, unde poţi juca pentru distracţie pe o miză de doar €0.10. Îţi recomand cu încredere Cazinoul Unibet (deschide cont acum), unde puteţi păcănele online.

Deschide un cont acum şi primeşti un prim pariu fără risc de 100% în limita a 150RON! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi