Anzhi continua sa vanda vedetele! Vezi pe cine a cedat astazi!

anzhi.pngDin cauza problemelor financiare, Anzhi, echipa care a investit foarte mult in ultimii doi ani, a inceput sa-si vanda toata vedetele. Patronul echipei nu isi mai permite sa plateasca salariile jucatorilor. Acum Anzhi l-a cedat pe francezul Lassana Diarra la Lokomotiv Moscova, fotbalistul venind la Anzhi de la Real Madrid. Francezul este al saselea jucator vandut pana acum de Anzhi.

Pana acum echipa rusa i-a cedat pe Yuri Zhirkov, Igor Denisov, Aleksandr Kokorin la Dynamo Moscova si pe  Oleg Shatov  la Zenit. Un jucator la fel de important in sezonul anterior, Mbark Boussoufa s-a transferat la Lokomotiv Moscova.

In lotul actual au mai ramas totusi fotbalisti de mare clasa ca Eto'o, care este si el pe picior de plecare, dar si Lacina Traore si Wiliam.  Eto'o are oferte de la Inter, Roma si Chelsea, insa cel mai probabil ca lucra din nou cu Jose Mourinho in Anglia. Wiliam a fost dorit cu insistenta de Tottenham, iar transferul este aproape de a fi finalizat.

Este posibil sa nu o mai vedem pe Anzhi luptandu-se pentru un loc de cupa europeana, in acest sezon. Anzhi a inceput foarte slab noul campionat din Premier League si nu sunt semne de imbunatatire.

In aceste conditii trebuie sa analizati cu atentie partidele lui Anzhi si sa nu va bazati pe statistica intalnirilor directe din ultimii 2 ani sau pe rezultatele obtinute acasa/deplasare de Anzhi in aceeasi perioada.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi