Anunț ȘOC înainte de Real Madrid - PSG: ”Neymar la Real din 2019!”

Spania ”fierbe” în așteptarea marelui meci din Ligă dintre Real Madrid și PSG, cel mai probabil viitoarea echipă a lui Zinedine Zidane. Totuși, cea mai dificilă misiune o va avea în această seară Neymar! Iar asta după anunțul BOMBĂ făcut de cei de la Mundo Deportivo, care notează că starul brazilian s-a înțeles deja cu Florentino Perez pentru un transfer în vara lui 2019! 

Anunțul a bulversat lumea fotbalului, care aștepta ca transferul secolului să se întâmple în vara lui 2013, atunci când Neymar își termină contractul cu PSG. Se pare că președintele Realului l-a convins mai întâi pe tatăl jucătorului, care i-a explicat starului că șansele lui la câștigarea Balonului de Aur vor crește simțitor odată cu mutarea pe ”Santiago Bernabeu”.
  
În condițiile în care sunt informații în Spania că Ronaldo este dispus să negocieze cu șefii lui PSG detaliile transferului său la Paris, este foarte posibil ca știrea dată de Mundo Deportivă să se adeverească. Neymar este omul despre care Perez a vorbit imediat la puține momente după ce Cristiano și-a anunțat intenția, anul trecut, de a-i părăsi pe ”galactici”. 

France Footbal dezvăluie că starul portughez (foto: twitter) a intenționat să se mute la Paris încă din 2012. Jurnaliștii francezi au publicat un mesaj trimis de Cristiano unui responsabil din Franța în care își exprimă clar intenția. "Vreau să merg la Paris. Mă vor cu adevărat acolo. Francezii vor fi fericiți să joc în campionatul lor și presa va face campanie în favoarea mea pentru Balonul de Aur" era mesajul trimis de Ronaldo. 

Deschide cont și pariază 1X2 la meciul dintre Real Madrid și PSG din UEFA CHAMPIONS LEAGUE!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Detalii despre ofertăAICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!