Anunț șoc făcut de nemții de la "Bild": fotbaliștii francezi s-au dopat la Euro 2016 !

Nemții de la "Bild" aruncă bomba: fotbaliștii lui Didier Deschamps s-au dopat înaintea semifinalei cu Germania de la Euro 2016 ! Jurnaliștii germani susțin că au dovezi care îi incriminează pe francezi. Un ziarist german s-ar fi infiltrat în vestiarul Franței după meciul cu Germania și printre bănci ar fi descoperit un tub cu o substanță interzisă în sport. "Guronsan" este medicamentul incriminat, care este un stimulent cu cofeină folosit pentru a ajuta organismul să se recupereze rapid după efort.

Cei de la "Bild" au luat legătura cu un specialist german în domeniu, care a spus că "Guronsan" se află pe lista medicamentelor interzise în sport. Conform lui Fritz Sorgel, specialistul contactat de ziariștii nemți, orice substanță care oferă un avantaj unui sportiv este considerată drog ! Francezii nu au reacționat la știrea publicată de nemți. Încă...

Franța a câștigat cu 2-0 semifinala cu Germania, cu dubla lui Griezmann. Trupa lui Deschamps a pierdut, însă, cu 1-0 finala jucată împotriva Portugaliei lui Cristiano Ronaldo. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!