Anunț important pentru foștii jucători de pe PKR!

Pokerstars a anunțat în vara lui 2017 că va trece la restituirea fondurilor jucătorilor de pe PKR. Acțiunea a intrat pe ultima sută de metri, iar acum camera de poker îi îndeamnă pe jucătorii care încă nu au primit fondurile restituite să facă o cerere în acest sens până în ultima zi a lunii februarie, inclusiv. Cei de la Pokernews notează că aceste cereri pot fi făcute completând un formular pe care îl puteți găsi aici.


  
De asemenea, jucătorii care au de primit bani, și nu au făcut nicio cerere în acest sens până acum, sunt sfătuiți să verifice dacă au primit un mail de la Pokerstars spre sfârșitul săptămânii trecute fie și în ”junk mail”. Condiția pentru ca jucătorii să inter în posesia banilor este ca ei să dețină deja un cont pe site sau să își deschidă unul nou pentru a putea încasa banii direct prin intermediul casieriei camerei de poker. Accesați acest link pentru a afla mai multe amănunte despre procesul de recuperare a banilor. 
  
Jucătorii de pe PKR nu au mai putut să-și acceseze conturile sau să retragă fondurile după ce platforma a fost suspendată la începutul lunii mai 2017. În mod normal, toți jucătorii ar fi trebuit să fie înștiințați în scris de faptul că PKR Limited și PKR Technologies au intrat în insolvență în urma deciziei unui tribunal. Iar în urma verdictului magistraților, conturile jucătorilor depe site au au devenit inaccesibile. 


  
Pokerstars și-a asumat responsabilitatea rambursării banilor căter toți clienții afectați de această decizie, astfel că au cooperat în acest caz cu administratorii delegați în acest sens. S-au luat în calcul banii din conturi existenți până la data de 11 mai, data oficială de încetare a activității pentru PKR. Actuala cameră de poker a mai afirmat că jucătorii nu sunt condiționați în niciun fel pentru a-și primi banii - nu sunt obligați să mai joace și nu au nicio altă obligație ulterioară primirii sumelor datorate. Ei își pot retrage banii din contul de pe Pokerstars imediat ce i-au primit. 

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!