Anunţ important pentru clienţii Betfair!

betfair.jpg

În finalul săptămânii trecute am fost înştiinţaţi că în scurt se va lansa site-ul betfair.ro. Odată cu această lansare clienţii din România nu se vor mai putea bucura, cel puţin pentru moment, decât de pariurile sportive (Sportsbook) şi betting exchange.

În cazul în care ai în prezent fonduri în portofelele Betfair Casino, Betfair Poker, Betfair Arcade, Vegas Slots, Macau, Betfair Exchange Games, Pools Betting şi Virtual Sports transferă-le în portofelul principal până în data de 17 august 2016. Ulterior toţi banii din aceste portofele vor fi transferaţi în portofelul principal, cu excepţia fondurilor bonus care vor fi pierdute.

În acest comunicat trimis de Betfair (D. ONJN 2161 / 28.08.2015) am fost asiguraţi de faptul că produsele Sportsbook şi Exchange vor funcţiona la fel ca şi până acum. Asta înseamnă că opţiuni precum Cashout+, Price Rush sau Asigurarea Biletului (ACCA EDGE) vor fi în continuare funcţionale.

 

Dacă nu ai cont la Betfair deschide unul acum! Te aşteaptă cel mai mare bonus la prima depunere din România: 100% până la 200 de euro!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi