Antrenorul care le-a batut pe Fenerbarche si Olympiakos a semnat cu Craiova

Nu, nu este o glumă. După mai multe sezoane ratate, managementul celor de la Craiova a luat o decizie foarte importantă în ceea ce privesc obiectivele pentru sezonul viitor. Chiar dacă acestea nu au fost exprimate oficial, încă, este clar că echipa fanion a oraşului din Craiova la baschet va avea obiective măreţe pentru acest sezon în competiţia internă. 

Vorbim despre Rami Hadar, antrenor care a stat la cârma unor echipe de top din Israel anul trecut, Maccabi Tel Aviv şi Hapoel Tel Aviv, fiind, de altfel, singurul antrenor din istorie care le antrneaza pe cele două în acelaşi sezon. 

Chiar dacă a demisionat de la Maccabi după 3 înfrângeri la rând în Euroliga, în timpul puţin în care a stat la cei de la Maccabi, Rami şi-a trecut în palmares două victorii extrem, extrem de importante, victorii cu finalistele celei mai importante competiţii intercluburi din Europa, Euroliga : Fenerbarche şi Olympiakos, pe ultima reuşind să o bată chiar în Grecia. 

În vârstă de 50 de ani, israelianul se află la primul contract în afară Israelului şi popseste la o echipa a cărei banca a fost praf şi pulbere până la ora actuală. De văzut ce material va avea la dispoziţie, dacă managementul celor de la Craiova îi va satisface nevoile şi cât va stă Rami Hadar la Craiova. 

Voi ce părere aveţi ? Cât va stă israelianul la Craiova? Va reuşi, după atâta timp, Craiova, să aibă din nou ambiţii la titlul de campioană ?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi