Antrenori şi jucători dintr-o ţară de top în fotbalul european sunt acuzaţi că au jucat la pariuri!

index.jpegFotbalul francez se confruntă cu probleme şi acestea n-au legătură cu Campionatul European sau cu organizarea acestuia.

Nu mai puţin de 20 de persoane sunt anchetate pentru că ar fi jucat la pariuri sportive, lucru interzis în Hexagon. Cei 15 jucători şi 5 antrenori urmează să se prezinte în faţa Comosiei de Disciplină.

Presa franceză nu spune cine sunt cele 20 persoane sau din ce echipe fac parte. Singurul lucru ştiut este că au jucat sau au antrenat în primele două ligi şi niciunul dintre ei n-are legătură cu PSG, Lyon sau AS Monaco, adică echipele care vor reprezenta Franţa în următoare ediţie a Ligii Campionilor.

Cele 20 de persoane sunt suspectate că au jucat pe meciuri disputate în prima parte a campionatului precedent, adică în a doua jumătate a anului 2015.

Într-o ţară precum Franţa aflăm aşadar că 20 de persoane au jucat la pariuri, iar în România nu există decât două cazuri, cel arhicunoscut al lui Marius Şumudică, care a fost suspendat 2 luni şi a primi 50.000 de lei amendă şi cel al jucătorilor şi antrenorilor de la Gloria Buzău, care au fost sancţionaţi cu 174 de luni de suspendare şi 200.000 de euro.

Posibil însă să mai urmeze şi alte nume cunoscute din fotbalul românesc, deoarece Departamentul de Integritate din cadrul FRF declara în urmă cu circa o lună că mai are şi alte cazuri în vizor.

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi