Antrenor suspendat 5 ani că a trântit un meci! Motivul incredibil al acestuia

Peacehaven Deer Park este cel mai mic club de fotbal care a fost pedepsit vreodată pentru că a făcut un blat. 750 de lire sterline și antrenorul suspendat a fost pedeapsa aplicată micuțului club londonez pentru că a împiedicat o echipă rivală să câștige liga în care ambele evoluau. Federația engleză de fotbal ”FA) a găsit vinovat clubul și pe managerul acestuia de faptul că a acceptat în mod deliberat să primească un gol la ultima fază într-un meci din cadrul Sussex Premier Division. Managerul Sean Ligocki (foto: thesun.co.uk), care este în același timp și jucător, a primit o suspendare de cinci ani pe lângă amenda pecuniară. 

Meciul în cauză a fost cel jucat împotriva lui Real Rosehill, în luna mai. Ambele echipe aveau șansa să câștige titlul: lui Real îi trebuia o victorie la două goluri, în vreme ce gazdelor le era suficient un rezultat de egalitate. Cu câteva secunde rămase de jucat, oaspeții conduceau cu 3-2 și mai aveau nevoie de un gol ca să pună mâna pe trofeu. Iar aceștia au primit un ajutor nesperat de la Peacehaven. ”Lăsați-i să înscrie!”, le-a strigat antrenorul-jucător gazdelor în ultimele secunde ale meciului, la o lovitură liberă primită de oaspeți. Zis și făcut, iar Real Rosehill a câștigat liga după ce s-a impus cu 4-2 în meciul cu pricina. 

A fost lovitura de grație primită de marii rivali de la AFC 2015, cărora nici prin gând nu le trecea că se va întâmpla asta. Ei au făcut memoriu la federație și i-au acuzat pe cei de la Peacehaven că au primit intenționat golul care i-a făcut campioni pe cei de la Real Rosehill. 

Ulterior s-a aflat și de ce antrenorul lui Peacehaven a reacționat așa la ultima fază a meciului - a fost răzbunarea lui împotriva antrenorului de la AFC 2015, care îl înjurase pe un jucător de-al său la începutul sezonului! ”Unul dintre băieții din echipă suferă de o boală de piele, iar Ian South l-a insultat spunându-i ”față de pizza!”. Atunci mi-am pierdut respectul în fața lui, dar am continuat să-l păstrez pe teren..”, a declarat în fața comisiei de etică managerul-jucător de la Peacehaven, Sean Ligocki. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!