Antrenor de top pentru Chiricheș la Napoli! Românul a fost operat cu succes la umăr

Vehiculat la un moment dat pe banca lui Chelsea sau la cârma naționalei Italiei, Carlo Ancelotti și-a găsit în sfârșit locul. Plecat pe ușa din spate de la Bayern Munchen după rușinea cu PSG din Champions League, Ancelotti (foto: fcbayern.com) s-a înțeles cu De Laurentiis și îi va lua locul lui Maurizio Sarri pe banca lui Napoli, echipa lui Vlad Chiricheș.

Trecut prin curtea și altor mari grupări, ca PSG și Real Madrid, Carlo Ancelotti a acceptat să-i pregătească pe napoletani în următoarele trei sezoane. Mutarea s-a produs imediat după ce Aurelio De Laurentiis a confirmat despărțirea de Maurizio Zarri, omul care a ajutat-o pe Napoli să termine sezonul ăsta pe locul 2 - la patru puncte în spatele campioanei Juventus. 

Ancelotti are ca obiectiv întreruperea dominației echipei lui Massimiliano Allegri în Italia, care a condus-o pe Juventus spre patru titluri consecutive. Pentru De Laurentiis, Ancelotti nu a fost o variantă foarte scumpă, antrenorul de 59 de ani fiind fără contract după despărțirea de Bayern, în septembrie anul trecut.

Presa din Italia scrie că Ancelotti (foto: vivaronews.com) va avea un salariu de 6,5 milioane de euro pe an și că acum șefii lui Napoli încearcă să se despartă amiabil de Maurizio Sarri - al cărui contract expira în vara lui 2020. 8 milioane de euro este clauza lui Sarri cu clubul napoletan, sumă pe care Chelsea se pregătește să o plătească pentru înlocuitorul lui Antonio Conte. 

Numirea lui Carlo Ancelotti pe banca lui Napoli vine la doar o zi după ce presa italiană a scris că portarul Pepe Reina și doi foști jucători ai echipei, Salvatore Aronica şi Paolo Cannavaro, vor fi audiați pentru presupuse legături cu mafia. Ei vor ajunge la poliție pentru că "au menţinut şi continuă să menţină legături de prietenie cu Camorra napolitană, în special cu fraţii Esposito, Gabriele, Francesco şi Giuseppe”, se spune în rechizitoriu.

Potrivit unor informații, Reina (foto: goal.com), Aronica şi Cannavaro ar fi beneficiat, printre altele, "de vacanţe de lux plătite" în schimbul unor ”mici” servicii. Mai mult, se spune că Paolo Cannavaro ar fi folosit de mai multe ori una dintre limuzinele fraţilor Esposito.

De asemenea, el ar fi încercat să le facă rost mafioților de bilete gratis pentru meciurile de acasă ale lui Napoli. Legăturile celor trei cu mafia au fost dezvăluite de o anchetă a Direcţiei Antimafia din regiunea Napoli, care a trimis dosarul Federaţiei de fotbal din Italia. 

Pe de altă parte, Napoli a anunțat că Vlad Chiricheș (foto: sscnapoli.it) a fost operat pentru problemele de la umărul stâng. Intervenția chirurgicală a durat o oră și a avut loc la clinica sportivă ”Villa Stuart” din Roma sub îndrumarea profesorului Alex Castagna.

Potrivit clubului napoletan, intervenția a fost o reușită și că timp de 30 de zile fotbalistul român va purta un corset special pe piept. Abia după aceea va începe terapia de recuperare. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi