Anglia Premier League - Statistica pronosticurilor

Anglia Premier League - Statistici 1x2 122 de meciuri din acest sezon 2011-2012 din Premier League s-au incheiat cu victorii ale echipelor gazda iar oaspetii s-au impus in 89 de partide iar alte 68 de meciuri s-au incheiat la egalitate. Manchester City si Manchester United au fiecare 75.0% din meciurile jucate in care au reusit sa obtina victorii iar la capatul celalat Wigan a reusit sa se impuna doar in 14% din partidele disputate. La capitolul infrangeri Bolton are 67% din meciuri pierdute iar Manchester United a pierdut doar 10% din partidele disputate pana acum. Aston Villa este formatia cu cele mai multe meciuri incheiate la egalitate in acest sezon, 42% din partidele disputate de ei terminandu-se egal.

anglia-premier-league.jpeg

Anglia Premier League - Statistici sub / peste goluri - peste 0.5 goluri - Blackburn, Everton  si Manchester Utd  au fiecare procentaj de 100% la acest capitol, in toate partidele jucate de ei pana acum s-a marcat cel putin un gol. La capatul celalat in doar 82.1% din meciurile jucate de Swansea s-a marcat. - peste 1.5 goluri -  Cu 96.4% din meciurile jucate in acest sezon in care s-a inscris peste 1,5 goluri, Bolton  si Wolverhampton sunt cele mai bune formatii in timp ce Everton, Stoke, Sunderland si Swansea au incheiat fiecare 67.9% din partidele jucate in acest sezon in care s-au marcat 2 goluri. - peste 2.5 goluri - 71.4% din partidele disputate de Bolton  si Wolverhampton in acest sezon 2011-2012 s-au incheiat cu peste 2.5 goluri marcate in timp ce doar 28.6% din meciurile jucate de Everton s-au incheiat cu 3 goluri inscrise. - peste 3.5 goluri - Manchester City  si Blackburn ne-au oferit fiecare 42.9% din meciurile jucate de ei in care s-au inscris peste 3.5 goluri. La capatul celalat cu 14.3% din meciuri jucate se afla Everton si Liverpool . - peste 4.5 goluri -  28.6% din meciurile jucate de Manchester United in acest sezon s-au incheiat cu cel putin cinci goluri inscrise. La polul opus fara nici o partida incheiata cu peste 4.5 goluri inscrise se afla Everton.

Anglia Premier League - Statistici scor corect Cel mai intalnit scor in acest sezon 2011-2012 din Anglia Premier League este un rezultat de egalitate si anume 1-1, un scor pe care l-am intalnit in 12.5% din meciurile jucate (35 de partide). Alte 30 de meciuri s-au incheiat cu victorii ale oaspetilor cu 2-1 pentru ca 24 de partide sa se incheie cu victorii la limita ale echipelor gazda, cu 1-0.

Anglia Premier League - Statistici diferenta de scor - victorii / infrangeri la un singur gol diferenta - Arsenal este formatia care a reusit sa obtina cele mai multe victorii in acest sezon la un singur gol diferenta, 9 in timp ce alte sase formatii au reusit fiecare sa castige doar de trei ori la o astfel de diferenta. La capitolul infrangeri la un gol diferenta conduce  QPR cu 11 astfel de infrangeri, iar Manchester Utd a pierdut o singura data la un gol diferenta. - victorii / infrangeri la doua goluri diferenta -  Tottenham este formatia care a reusit sa obtina cele mai multe victorii la doua goluri diferenta in acest sezon, 8 victorii iar QPR, West Bromwich si  Wigan au fiecare cate o singura astfel de victorie. Bolton si Wigan au de asemenea cele mai multe infrangeri la doua goluri diferenta, cate opt pentru fiecare formatie. - victorii / infrangeri la trei goluri diferenta - Sase victorii a reusit sa obtina Manchester City  in acest sezon la trei goluri diferenta fiind cea mai buna formatie la acest capitol in timp ce  Bolton alaturi de  Wolverhampton au fiecare cate patru infrangeri la trei goluri diferenta. - victorii / infrangeri la patru sau mai multe goluri -  Tot  Manchester City  are si cele mai multe victorii la patru sau mai multe goluri diferenta, ei reusind de cinci ori sa se impuna astfel iar Manchester United de patru ori. La capitolul infrangeri sunt sase formatii care au pierdut fiecare cate doua partide la o astfel de diferenta.

Anglia Premier League - Statistici pauza / final 72 din meciurile jucate in acest sezon de Premier League s-au incheiat cu victorii ale echipelor gazda dupa ce au reusit sa conduca si la pauza. Alte 50 de meciuri s-au incheiat cu victorii ale oaspetilor dupa ce au reusit sa se impuna si la finalul primelor 45 de minute de joc in timp ce alte 46 de meciuri s-au incheiat cu victorii ale gazdelor dupa ce la pauza scorul a fost egal. - 1 / 1 - Tottenham si Stoke au reusit fiecare sa incheie cate 10 partide in care la pauza au condus gazdele si la final tot ele au reusit sa se impuna. La capatul celalalt Aston Villa a reusit sa incheie doar trei astfel de partide. - 1 / X - Meciurile in care la pauza au condus gazdele si la final scorul a fost egal nu au fost foarte multe in acest sezon, doar 15 iar Everton si Norwich au fiecare cate trei astfel de partide jucate. - 1 / 2 - Wolverhampton a disputat cele mai multe meciuri in care la pauza au condus gazdele si la final s-au impus oaspetii, trei astfel de partide au incheiat ei in acest sezon 2011-2012. - X / 1 -  Manchester City are cele mai multe meciuir in care la pauza scorul a fost egal iar la final s-au impus gazdele iar la celalat capat Blackburn nu a terminat nici macar o partida de x / 1. - X / X - Aston Villa a terminat cele mai multe meciuri de x/x in acest sezon 2011-2012, opt astfel de partide reusind sa joace ei in timp ce Bolton a reusit sa incheie doar o singura partida cu un astfel de rezultat. - X / 2 - In 9 meciuri jucate de West Bromwich in acest sezon 2011-2012 la pauza scorul a fost egal iar la final s-au impus oaspetii iar Fulham nu a jucat nici-o astfel de partida pana acum. - 2 / 1 - Arsenal, Fulham si  Blackburn au terminat fiecare cate doua meciuri in care la pauza au condus oaspetii si la final s-au impus gazdele. - 2 / X - Norwich si Blackburn au fiecare cate trei partide in care la pauza au condus oaspetii iar la final scorul a fost egal. - 2 / 2 - In 11 meciuri jucate de Manchester United in acest sezon oaspetii au reusit sa se impuna atat la pauza cat si la final  fiind cea mai buna formatie la acest capitol urmata de Bolton care are 9 astfel de partide.

Anglia Premier League - Statistici minute goluri - 01 >>> 15 - Inceputurile de partida se pare ca le convine de minune celor de la Tottenham, ei reusind sa inscrie de zece ori pana acum in primele 15 minute. Wolverhampton in schimb nu a reusit sa inscrie nici macar odata in prima parte a unei partide. - 16 >>> 30 - Manchester United a reusit sa marcheze de zece ori in acest interval fiind cea mai buna formatie iar la capatul celalat Liverpool si Wigan au fiecare doar cate un gol inscris intre minutele 16 si 30. - 31 >>> 45 - In ultimul sfert de ora al primei reprize Manchester United, Manchester City, Tottenham si Arsenal au reusit fiecare sa marcheze cate 10 goluri fiind cele mai bune echipe pe finalul de prima repriza.  In schimb Sunderland a reusit sa marcheze doar trei goluri inainte de pauza. - 46 >>> 60 - Manchester City este cea mai buna formatie imediat dupa pauza ei reusind in primul sfert de ora dupa pauza sa inscrie de 18 ori. Chelsea a reusit de asemenea sa inscrie multe goluri, 12 la fel si Manchester United cu 11 reusite. La polul opus se afla Stoke si Wigan, fiecare reusind sa marcheze cate doua goluri. - 61 >>> 75 - Manchester City din nou si Tottenham au fiecare cate 16 goluri in acest interval iar Sunderland alaturi de West Bromwich au fiecare cate doua goluri marcate in aceasta perioada. - 76 >>> 90 -  In ultima parte a meciurilor Manchester United se descurca cel mai bine reusind sa inscrie de 14 ori insa nici Arsenal sau Manchester City nu stau rau marcand 13 respectiv 12 goluri. QPR este cea mai slaba echipa pe finalul de partida ei reusind sa marcheze doar trei goluri in ultimul sfert de ora.

Anglia Premier League - Statistici deshidere de scor In acest sezon 2011-2012 din Anglia Premier League, Totenham este formatia care a reusit sa deschida de cele mai multe ori scorul ei reusind sa marcheze primi in noua partide. Manchester United a reusit de asemenea sa inscrie de opt ori primii iar  West Bromwich de sase ori.  De partea cealalta  Wolverhampton a primit gol de opt ori inainte sa marcheze, iar QPR alaturi de Wigan au primit gol in sapte meciuri inainte sa fi marcat.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi