Anglia Premier League 2015/16 - s-a stabilit programul noului sezon!

Pe site-ul oficial al Barclays Premier League ne este prezentat de câteva zile programul sezonului 2015-16. Noua ediţie de campionat va începe pe 8 august 2015 şi se va încheia în data de 15 mai 2016.

Primul meci mai interesant al noului sezon din Anglia Premiership va avea loc între Manchester United şi Tottenham şi în prezent nu se ştie dacă Hugo Lloris şi Harry Kane vor evolua pentru londonezi sau pentru "diavoli". Portarul are la unele case de pariuri online cota 3.50 pentru a ajunge pe Old Trafford, în timp ce Keane primeşte cota 2.75 pentru un transfer la United până pe 2 septembrie 2015.

Şocul startului de sezon va avea loc însă loc tot în Manchester, dar în etapa secundă, atunci când primele două clasate din sezonul precedent - Manchester City şi Chelsea - se vor afla faţă în faţă.

download.jpg

Anglia Premier League - programul derby-urilor din turul sezonului 2015-16
Etapa 2: Manchester City vs Chelsea
Etapa 3: Arsenal vs Liverpool
Etapa 5: Manchester United vs Liverpool
Etapa 6: Chelsea vs Arsenal
Etapa 8: Arsenal vs Manchester United
Etapa 10: Manchester United vs Manchester City
Etapa 11: Chelsea vs Liverpool
Etapa 13: Manchester City vs Liverpool
Etapa 17: Arsenal vs Manchester City (de Boxing Day)
Etapa 19: Manchester United vs Chelsea

Dacă vă plac pariurile de lungă durată trebuie să ştiţi că la Sportingbet (deschide cont acum) puteţi să pariaţi pe deznodântul următorului sezon din Premier League.
Chelsea are cota 2.40 pentru a-şi apăra trofeul cucerit recent, fiind urmată de Manchester City (3.75) şi Arsenal (5.50).
Liverpool primeşte cota 3.50 pentru a intra în "Big Four"
Watford (1.65) este cotată cu cele mai mari şanse de a reveni după doar un an în Championship, aceasta fiind secondată de celelalte două nou-promovate, Norwich (2.00) şi Bournemouth (2.10).
Puteţi de asemenea să mai pariaţi pe echipa care va termina pe ultimul loc, dar şi pe faptul că o anumită echipă nu va retrograda.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi